Parintele X-Factor, talharit noaptea in propria-i locuinta “Mi-a fost frica sa nu-mi rapeasca copilul”

Publicat: 06/12/2015 | 23:08

Parintele X Factor, Simon Cowell, a fost jefuit in miez de noapte de un spargator. Artistul s-a speriat ingrozitor la gandul ca spargatorul ar fi putut sa-i rapeasca copilul!

Un hot a intrat in casa lui Simon Cowell, in timp ce acesta dormea, vineri noaptea. Dupa doua zile, “parintele X factor” a avut puterea sa povesteasca ce s-a intamplat, pentru “The Sun”.

El a povestit ca a fost trezit de bodyguard la 2 dimineata, acesta spunandu-i ca cineva a intrat in apartament. Atunci, a marturisit Simon Cowell, el si iubita lui, Lauren Silverman, s-au gandit imediat la micutul Eric, baietelul lor in varsta de aproape doi ani, care dormea intr-o alta camera. “Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma asigur ca este ok” a mai spus el.

simon cowell

“Pe langa faptul ca cineva a patruns in casa noastra si mi-a furat lucrurile, ceea ce este inspaimantator, putea fi mai rau. Din fericire nimeni nu a fost ranit”, a adaugat Cowell.
Spargatorul a reusit sa fuga cu suma de bani si cu bijuteriile iubitei sale, care ar valora sute de mii de lire.

iubita simon cowell

Nu asta e insa problema pentru Simon, “Nu e vorba de ce au furat, ci ca au intrat in casa. Este inspaimantatoare ideea ca cineva a intrat la noi in casa. Mi-a fost teama ca il vor rapi pe Eric!”

Spargatorul a fost zarit de un agent de securitate fugind din casa de zece milioane de lire sterline din Holland Park, Londra de Vest, a lui Simon Cowell.

casa simon cowell

Bodyguardul era angajat de locuitori sa patruleze prin cartier. El a vazut ca barbatul a scapat un pasaport si l-a ridicat, vazand ca este al lui Simon. In acel moment a realizat ce s-a intamplat si a fugit dupa el, luandu-l la bataie. Asa a reusit sa-i smulga o geanta care era plina cu lucruri furate, dar hotul a disparut. Simon a refuzat sa dezvaluie valoarea bunurilor furate, spunand ca se vor ocupa de asta companiile de asigurari.

(Gabriel Constantinescu)
 

banner

Citește și...