Parintii unui tanar informatician i-au facut un monument funerar aparte! Andrei era programator si a murit la nici 21 de ani!

Publicat: 03/05/2013 | 00:10

Un monument funerar neobisnuit a aparut recent in Cimitirul Bellu. Este pus la capataiul unui tanar care s-a stins la nici 21 de ani si care era pasionat de informatica.

Andrei sau „Mili”, cum il alintau cei care il cunosteau, ar fi avut cu siguranta un viitor stralucit daca o tragedie nu i-ar fi oprit brusc si nemilos drumul. Disparitia sa i-a socat si indurerat pe apropiati. Tanarul fusese cel mai bun dintre colegi si toti spun ca ar fi ajuns departe. A absolvit liceul bilingv George Cosbuc din Capitala, iar la bacalaureat a luat una dintre cele mai mari note. Pasiunea sa era programarea, asa ca s-a inscris la Facultatea de Matematica Informatica. 

Tanarul de nici 21 de ani are un monument funerar in forma marului de la Apple
Tanarul de nici 21 de ani are un monument funerar in forma marului de la Apple

Limbajul sau preferat era C++, unul dintre cele mai dificile. Si-ar fi dorit sa devina un nume in domeniu si era fascinat de Apple si de povestea fondatorului acesteia, Steve Jobs. Parintii i-au respectat pasiunea si, cand l-au pierdut, au vrut sa ii faca  un monument care sa aminteasca de ce ii placea mai mult. Mai exact,  au pus un monument funerar pe care este imprimata sigla celebrei companii Apple.

Mili era pasionat de informatica
Mili era pasionat de informatica

Un mesaj emotionant a fost scris pe ineditul monument de cei doi parinti sfasiati de durere: “Fiul nostru, speranta noastra, esti cu noi in fiecare clipa, suntem alaturi de tine in fiecare clipa! You are the champion!”, este mesajul de pe piatru funerara, iar mai jos scrie “mami & tati”.

 

Alex Saulea

Recomandarea CIAO.RO