Pariurile zilei: 8 pronosticuri pentru meciul de deschidere al Mondialului » Investim pe Rusia – Arabia Saudita!

Autor: Sabin P.
Publicat: 14/06/2018 | 09:37

Rusia si Arabia Saudita se intalnesc astazi, de la ora 18, la Moscova, în deschiderea turneului final al Cupei Mondiale 2018.

În ultima partida de verificare, Rusia a reușit doar un 1-1 în compania Turciei. A fost pentru prima dată in acest an, când naționala gazdă a turneului final a reușit sa evite înfrîngerea. În prealabil, Rusia a fost învinsa pe rând de Brazilia, Franta si Austria, rezultate care au ridicat la maxim nivelul de îngrijorare în rândurile fanilor, dar și al conducerii tehnice a primei reprezentative. Și cifrele stau mărturie a momentului dificil în care Rusia se află. Antrenorul Stanislav Cherchesov are un procentaj al victoriilor de doar 26.31%, cel mai slab din istoria naționalei.

De partea cealaltă, saudiții s-au confruntat în ultima perioada cu probleme la nivelul băncii tehnice. Juan Antonio Pizzi este al 3-lea antrenor din ultimele 10 luni de zile. În puținul timp avut la dispoziție, ibericul a strâns 9 partide, cu un palmares relativ modest: 3 victorii, un egal și 5 înfrângeri. Ultimul eșec a venit în urma cu aproape o săptămâna, 1-2 cu Germania, pe terenul acesteia. Al Jassim a marcat golul de onoare în minutul 84, după ce inițial Al Sahlawi ratese un penalty. Încă o data, Arabia Saudita s-a arătat vulnerabila în compartimentul defensiv, carență pe care și rușii vor încerca să o exploateze la maxim.

Echipe probabile:

Rusia: Igor Akinfeev – Mario Fernandes, Fedor Kudryashov, Sergey Ignashevich, Yuri Zhirkov – Roman Zobnin, Daler Kuzyaev – Alan Dzagoev, Aleksandr Samedov, Aleksandr Golovin – Fedor Smolov

Arabia Saudita: Abdullah Al-Mayouf – Usamah Husawi, Omar Hosawi, Yasser Al-Shahrani, Mohammed Al-Barik – Abdullah Otif, Salman Al-Faraj, Yahya Al-Shihri, Taisir Al-Jassim, Salem Al Dosari – Fahad Al-Molad.

Rusia este fără succes în ultimele sale cinci jocuri la Cupa Mondiala. Mai mult, singurele sale două victorii de după destrămarea Uniunii Sovietice au fost împotriva unor naționale africane. Cu toate acestea, meciul de astăzi reprezinta singura sanșă reala a rușilor de a obține un succes la acest turneu final. În mod normal, Dzgoev și compania își vor atinge ținta.

Pariurile zilei – RUSIA – ARABIA SAUDITĂ

RUSIA PESTE 5.5 CORNERE COTA 1.42
SUB 2.5 GOLURI ÎN MECI COTA COTA 1.61
1X ȘI 0-3 GOLURI COTA 1.30
SUB 1.5 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ COTA 1.30
PESTE 1.5 OFFSIDE-URI ÎN PRIMA REPRIZĂ  COTA 1.50
RUSIA PESTE 11.5 FAULTURI  COTA 1.85
RUSIA CÂȘTIGĂ & RUSIA ARE MAI MULTE CORNERE  COTA 1.60
X PAUZĂ / 1 FINAL  COTA 4.20

 

Citește și...