Pariurile Zilei » Pachetul de 7 ponturi pentru prima zi a săptămânii este pregătit!

Autor:
Publicat: 04/11/2019 | 09:50
Pariurile Zilei » Pachetul de 7 ponturi pentru prima zi a săptămânii este pregătit!

Această săptămână va fi una a cupelor europene. La mijlocul acestei săptămâni vom avea dueluri pe cinste în grupele Champions League și Europa League.

Ne vom face temele din timp și vom veni în sprijinul dumneavoastră cu cele mai bune ponturi în încercarea de a vă ajuta să vă rotunjiți veniturile la pariuri.

Până atunci însă ne vom îndrepta atenția către meciurile care mai sunt de disputat astăzi în campionatele din Europa. Oferta nu este una generoasă, însă noi am analizat foarte atent partidele rămase de disputat și am venit cu un pachet de 7 selecții cu mari șansă de reușită.

Din recomandările noastre nu lipsesc duelurile din Serie A, Liga 1, dar și ligile inferioare din Franța, Olanda și Germania. În Liga 1 avem „războiul” de la severin dintre Universitatea Craiova- Dinamo București, o partidă care mereu a fost viu disputată și încrâncentată, în timp ce în Serie A, Samdoria va lupta cu SPAL pentru a preda „lanterna”. De asemenea, în pachetul nostru se regăsesc dueluri din ligile inferioare din Olanda și Germania unde pariem pe goluri și un duel din liga a doua din Hexagon care se anunță a fi sub semnul echilibrului.

Pariurile Zilei       
Joung Ajax- FC Volendam- peste 3.5 goluri- cota 1.67
Joung PSV- Roda- peste 2.5 goluri- cota 1.55
Bochum- Nurnberg- GG- cota 1.50
Le Havre- Nancy- PSF X- cota 1.65
SPAL- Sampdoria- PSF X- cota 1.70       
Universitatea Craiova – Dinamo, peste 5.5 cartonașe- cota 1.57
Astra Giurgiu – Poli Iași, peste 1.5 goluri- cota 1.42

Vezi care sunt cele mai noi promoții de pariuri din România. Intră pe Pariuri1x2.ro, vezi ce ofertă ți se potrivește și investește gratis pe pronosticul câștigător.