Pariurile Zilei » Pachetul pentru astăzi este „livrat!”

Autor: Cristian P
Publicat: 03/11/2019 | 11:37
Pariurile Zilei » Pachetul pentru astăzi este „livrat!”

Pentru ultima zi a săptămânii vă propunem un set de cinci ponturi cu mari șanse de câștig. Ponturile vin de la meciurile care au loc în cadrul rundelor programate în primele ligi din Anglia, Spania și Italia.

Ziua de ieri a fost una a marilor surprize în Europa. După cum bine știți, „granzii” Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen nu au reușit să se impună în fața unor adversari inferiori, iar rezultatele au făcut ca multe bilete să fie necâștigătoare.

Astăzi venim în sprijinul vostru cu un set de cinci ponturi care au șanse mari de reușită. Vom evita pariurile de tilul 1, X, 2 și vom miza altfel pentru „profit”.

Rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă în alegerile pe care le aveți mizați combinați toate ponturile pe un bilet sau vă alcătuiți mai multe bilete. Cert este că ponturile sunt oferite în urma unei selecții atent făcute și a unei analize amănunțite.

PARIURILE ZILEI
OSASUNA – ALAVES 2 HA (+1) COTA 1.40                                   
ATALANTA – CAGLIARI  GOL ÎN AMBELE REPRIZE  COTA 1.40
AC MILAN – LAZIO  0-1 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ  COTA 1.40
EVERTON – TOTTENHAM  AMBELE MARCHEAZĂ  COTA 1.55
FIORENTINA – PARMA  GOL ÎN AMBELE REPRIZE  COTA 1.58

Pe site-ul Pariuri1x2, alături de biletul zilei, găsiți și alte variante de bilete, precum și cele mai tari pronosticuri pentru meciurile programate.