Pariurile zilei» Vineri ne focusăm pe fotbalul-spectacol din Europa! Set de nouă ponturi

Autor: Sabin P.
Publicat: 10/05/2019 | 05:41
Pariurile zilei» Vineri ne focusăm pe fotbalul-spectacol din Europa! Set de nouă ponturi

După ce ieri am avut un procentaj foarte bun de ponturi câștigătoare, care a culminat cu ”înverzirea” tuturor celor trei pronosticuri propuse pentru duelul dintre Chelsea și Eintracht Frankfurt, astăzi, atacăm câștigul pe căi variate, în perspectiva etapelor din week-end ce-și vor avea startul în această zi de vineri.

Așadar, am pregătit un calup consistent de nouă selecții, care acoperă cele mai populare evenimente ale zilei în fotbalul european și nu numai. Pariem pe cornere și goluri în atractivul duel care deschide runda de Ligue 1, dintre Saint-Etienne și Montpellier, unul care poate stabili definitiv componența TOP 4 din Franța în acest final de sezon.

Tot astăzi ne concentrăm atenția și pe Liga 1, acolo unde avem programate, de asemenea, două confruntări mai mult decât interesante. La Botoșani, moldovenii luptă pentru a se menține în zona de siguranță a play-out-ului în fața atipicei FC Voluntari, în timp ce, fără îndoială, ”derby-ul” play-out-ului se joacă în ”Ștefan cel Mare”. Revelația Gaz Metan Mediaș, care a obținut 7 victorii și un egal în opt etape de la startul play-out-ului, se va deplasa pe terenul lui Dinamo, unicul pericol în lupta pentru consolantul tron de lider. Succes, tuturor!


GRANADA – TENERIFE SUB 2.5 GOLURI COTA 1.62

SAINT ETIENNE – MONTPELLIER 1-3 GOLURI COTA 1.55

SAINTETIENNE – MONTPELLIER PESTE 8.5 CORNERE COTA 1.47

GORICA – ISTRA 1961 2-4 GOLURI COTA 1.55

HAJDUK SPLIT – SLAVEN BELUPO 3+ COTA 1.75

FC BOTOȘANI – FC VOLUNTARI 2-4 GOLURI COTA 1.57

DINAMO – GAZ METAN MEDIAȘ 1 CU HA (0) COTA 1.68

ARGEȘ PITEȘTI – RIPENSIA TIMIȘOARA GG COTA 1.80

TIANJIN TEDA – SHANGHAI SHENHUA 3+ COTA 1.60

Citește și...