Partenerul Andrei Măruță de la ”Dansez pentru tine” a venit la ”Românii au talent”. Cum arată acum Florin Birică

Publicat: 19/04/2019 | 21:34

Florin Birică, primul câștigător de la reality-show-ul “Dansez pentru tine”, a apărut la ”Românii au talent”. El a fost, în 2006, partenerul Andrei Măruță. Atunci au câștigat marele premiu.

Florin Birică, primul câștigător ”Dansez pentru tine”, a reapărut pe scenă, iar transformarea lui e uluitoare. Cu câteva kilograme în plus și mult mai elegant, Florin Birică este aproape de nerecunoscut.

Partener de scenă al Andrei în 2006, Florin Birică a reușit să câștige, împreună cu ea, marele premiu la „Dansez pentru tine”. Cu suma primită, acesta și-a luat un apartament. Din nefericire pentru el, s-a despărțit de iubita lui de atunci, căreia îi declara în cadrul concursului, dragoste veșnică.

„L-am iubit foarte mult şi îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Dacă ştiam nu mai pierdeam timpul cu el. După emisiunea Dansez pentru tine l-am îmbrăţişat şi a început să ţipe: ‘Am casa mea!. Eu i-am spus: ‘Avem casa noastră, iar el a spus: ‘Bine, bine. Apoi ne-am mutat împreună, am renovat casa, am luat mobilă nouă, dar ne certam mereu. Îmi reproşa mereu că mănânc mult, că nu muncesc… Eu nu găseam de muncă. După aceea mi-a spus că iubeşte altă fată, că vrea să-şi refacă viaţa. Mi-a spus că vinde casa şi că se mută împreună cu ea, la țară. Eu cred că toate persoanele care au votat au făcut-o pentru noi, pentru că eram necăjiţi. Mi-a recunoscut că m-a folosit. Îl urăsc din tot sufletul”, a spus Ana Maria, fosta logodnică a lui Florin Birică, la „Acces direct”.

Citește și...