Patronul Speed Taxi, condus pe ultimul drum de o „mare” de taxiuri galbene! Rapus de epuizare, la numai 37 de ani!

Publicat: 26/03/2013 | 14:04

Sute de prieteni, rude si taximetristi il conduc, la aceasta ora, pe ultimul drum pe Alexandru Nedelescu, patronul celei mai mari firme de taxi din Capitala.

Tanarul patron al societatii care a reusit in 10 ani sa se impuna drept lider de piata a murit, sambata, la numai 37 de ani, dupa ce suferise o comotie cerebrala si un preinfarct.

Indragit. Toti colegii sai spun despre Alex ca era un om bun, respectuos cu toata lumea si foarte destept
Indragit. Toti colegii sai spun despre Alex ca era un om bun, respectuos cu toata lumea si foarte destept

„Muncea mult, bietul de el, era un om cum rar intalnesti. Avea o vorba: „Cand Speed o sa ajunga pe primul loc, pot sa si mor!”. A tras mult sa duca firma in varf, dar uite ca s-a intamplat ca in vorba lui. Cum a ajuns pe primul loc, a murit…”, ne-a spus unul dintre fostii sai angajati.

inmormantare Nedelescu

„A fost un soc pentru noi! Era un om plin de viata!”, spuneau fostii sai angajati, pe care i-a tratat mereu pe ca niste prieteni. 

Nedelescu

Afaceristului i s-a facut rau acum mai bine de o saptamana, mai exact in noaptea de 15 spre 16 martie, la o zi dupa ce sarbatorise alaturi de sotia sa, Andreea, aniversarea ei de 26 de ani. “In noaptea aceea a fost chemata salvarea de la el de acasa, pe la ora 1.00-1.20. Cand a venit a fost gasit de medici in stop cardio respirator, iar doctorii l-au resuscitat timp de 12-14 minute. A fost dus la spitalul Militar in stare foarte grava, iar toata saptamana in care a stat internat a fost conectat la aparate.

Nedelescu

In ziua accea lui i-a mai fost rau si a chemat o ambulanta acasa pe la 17-18.00. Medicul i-a spus ca este vorba de un junghi intercostal si nu trebuie sa-si faca griji. Pe la ora 19.00 s-a dus la serviciu, iar la 1.00 s-a dus acasa deoarece ii era rau. E clar ca nu se intampla asta daca doctorul facea ce trebuia”, a declarat asociatul lui Alex, Andrei Gafita, pentru CANCAN.ro.

Alex Saulea

Citește și...