Patru persoane rănite, după ce o mașină s-a răsturnat în sensul giratoriu, la ieșirea din Ghimbav

Publicat: 12/01/2019 | 21:39

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă seara, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe centura ocolitoare a Brașovului, la ieșirea spre Ghimbav, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Brașov, accidentul s-a produs după ce șoferul a condus cu viteză și s-a răsturnat cu mașina în sensul giratoriu.

„Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu sensul giratoriu”, au precizat și reprezentanții IPJ Brașov.

Potrivit ISU Brașov, s-a intervenit pentru descarcerarea unei femei de 24 de ani, rămasă încarcerată în autoturism.

„Intervenția pentru descarcerare a fost dificilă, mașina era în două uși și persoana de sex feminin care a rămas încarcerată era pe bancheta din spate. Pentru a scoate victima, a fost necesar să se taie stâlpii autoturismului și să se îndepărteze scaunul din față”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

În mașină mai erau trei tineri, de 23, 27 și 31 de ani. Reprezentanții ISU Brașov spun că tânărul de 23 de ani a suferit un traumatism carnio-cerebral și traumatism la coloană. Tânărul de 27 de ani a suferit escoriații pe mâini, iar tânărul de 31 de ani, un traumatism la coloană și coapsa dreaptă.

Citește și...