Patru studente au murit, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren. Imaginile surprinse după impact sunt înfiorătoare

Publicat: 17/05/2018 | 20:42

Patru tinere, care se pregăteau să absolve facultatea, au avut parte de o moarte violentă. Autoturismul în care se aflau împreună cu o altă tânără a fost spulberat de un tren în Zalău. Impactul a fost a fost atât de puternic, încât patru dintre studente au murit pe loc. Supraviețuitoarea a fost dusă cu o ambulanță la spitalul de Urgenta din Zalău.

Citește și: Ele sunt cele patru tinere care au murit pe loc în accidentul de tren din Sălaj

Tragedia a avut loc în această după-amiază pe centura Jiboului, unde o mașină în care erau cinci studente a fost spulberat de trenul Jibou – Baia Mare, potrivit graiulsalajului.ro. Toate se întorceau de la festivitatea de absolvire a cursurilor urmate la Universitatea Tehnica Cluj.

Fetele decedate au fost azvârlite la distante de 15-30 de metri de autoturism din cauza impactului puternic, una dintre acestea fiind gasita cu dificultate.

“Accident de circulatie la intersectia caii ferate cu centura ocolitoare a orasului Jibou. Un autoturism a fost lovit de tren. Patru persoane au decedat si o persoana este ranita grav. Trei echipaje de politie sunt la fata locului pentru cercetari. Persoanele decedate sunt din jud. Maramures, cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani“, se arată în Comunicatul Inspectoratului de Politie Salaj, potrivit sursei citată mai sus.

Supraviețuitoarea este tânăra care se afla la volanul mașinii înmatriculate în Maramureș. Deși are politraumatisme la cap, rănile nu-i pun viața în pericol.

 

Citește și...