Paula Seling s-a întâlnit cu Papa Francisc: ”Sunt rămasă fără cuvinte…”

Publicat: 11/11/2018 | 22:02

Paula Seling a avut ocazia de a-l cunoaște, în carne și oase, pe nimeni altul decât pe… Papa Francisc! Îndrăgita cântăreață a împărtășit bucuria nespusă cu fanii ei. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Săptămâna aceasta, cântăreața Paula Seling a avut parte de o întâlnire care a marcat-o pe viață. Artista a avut ocazia de a fi față-n față cu Papa Francisc. Vedeta le-a mărturisit fanilor ei că a fost copleșită de emoții și că nu a eușit să spună mare lucru însă i-a oferit Suveranului Pontif un album de-ale ei. (CITEȘTE ȘI: PAULA SELING ȘI SOȚUL EI AU DEVENIT NAȘI PENTRU UN CUPLU CUNOSCUT. ARTISTA ȘI MIREASA AU STRĂLUCIT ÎN COSTUME POPULARE)

”Cum sa nu împărtășesc cu voi această mare bucurie? Dar cum să vă spun ce am simțit, când sunt rămasa fără cuvinte? L-am întâlnit pe Papa Francisc la Vatican, miercurea aceasta. I-am dăruit, din suflet, albumul meu, al vostru, de Pricesne, nereușind să îndrug mare lucru… Sper să-i vorbească cântul meu, bucuria mea. Duminică binecuvântată, tuturor. Pace și bucurie.”, a scris Paula Seling pe contul ei de Facebook.

Paula Seling va împlini 40 de ani la finalul acestui an

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978, la Baia Mare. În 1997, vedeta a absolvit Liceul „Gheorghe Şincai” din oraşul natal, iar apoi Şcoala Superioară de Jurnalistică din Bucureşti. De asemenea, a studiat canto şi pian. Talentata artistă s-a căsătorit în 2009 cu Radu Bucura. (VEZI ȘI: AȘA A TOPIT PAULA SELING MULTE KILOGRAME! METODA SPECTACULOASĂ A ARTISTEI)

“Radu și cu mine suntem oameni mari acum și înțelegem cât de important este să accepți că, așa cum sufletul omului evoluează pe parcursul vieții, așa și iubirea evoluează pe parcursul ei, fiind un echilibru între minte, suflet și trup. Sunt oameni care spun că o căsnicie înseamnă și compromis. Dar folosirea acestui cuvânt depinde de perspectiva şi de felul în care, interior, reușești să îţi reglezi intersectarea dintre compromis și dăruire. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Mulți ani am evitat să vorbesc despre relația noastră din aceleași motive pentru care, iubind şi înțelegând fragilitatea unei flori, nu o lași în bătaia vântului și a prafului, oricât de frumoasă ar fi și chiar dacă un sentiment de împlinire te-ar putea păcăli să o expui”, a mărturisit Paula Seling în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor de la okmagazine.ro.

Citește și...