Pe ce a “spart” milioanele de euro primite de la arabi! Filmări-bombă cu Reghe în SUA!

Publicat: 04/01/2016 | 23:23

Laurentiu Reghecampf (40 de ani) se numara printre cei mai iubiti antrenori de fotbal din Romania, dar si de peste hotare. Pe adresa redactiei pont@cancan.ro a fost trimis un filmulet de senzatie cu tehnicianul Stelei in Statele Unite.

Reghe se numara printre cei mai buni fosti fotbalisti , dar si actuali antrenori din Romania
Reghe se numara printre cei mai buni fosti fotbalisti , dar si actuali antrenori din Romania

Reghe a castigat o avere dupa contractul pe care l-a avut cu echipa Al Hilal, iar insa banii nu i-a cheltuit pe vacante, ci a investit … tot in fotbal. Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au deschis in vara lui 2015, in Las Vegas, America, o  Academie de Fotbal, unde deja mii de tineri care s-au inscris pentru a deveni sportivi de performanta.

reghe

Desi locuieste de cateva luni in Romania prin prisma contractului pe care il are cu gruparea ros-albastra, antrenorul Stelei este la curent cu tot ce se intampla in Reghecampf Soccer Academy si, mai mult, chiar se implica in antrenamente. Spre exemplu, de sarbatori, Reghe a fost plecat in America impreuna cu restul familiei, insa acesta nu a statd egeaba, ci a trecut la antremanete.

Reghe este antrenorul Stelei si este foarte apreciat de Gigi Becali
Reghe este antrenorul Stelei si este foarte apreciat de Gigi Becali

„Are antrenamente non-stop, fara pauza, insa de data asta la academie cu grupele de copii. Sunt tineri din 2000-2001, iar cand el e la club, copiii stau la coada pentru poze cu el.”, a declarat o sursa din anturaj, pentru CANCAN.ro.

La Reghecampf Soccer Academy sunt inscrisi mii de tineri
La Reghecampf Soccer Academy sunt inscrisi mii de tineri

A castigat o avere la arabi

Laurentiu Reghecampf Al Hilal a semnat pe 30 mai 2014 cu echipa Al Hilal, insa a fost dat afara in februarie 2015, dupa ce a pierdut si finala Cupei Prinţului: 1-2 cu Al Ahli într-o zi de vineri 13. Reghe avea contract pe o perioada de 2 ani, iar salariul sau era de 2,5 milioane de dolari la clubul din Riad. Dupa ce a fost scos din schema, Reghe a primit 1,7 milioane de dolari ca o compensatie dupa concediere, astfel castigand 1,25 milioane din salariu.

reghe

La Steaua ar fi castigat 1,8 milioane de euro

Reghe ar fi putut ajunge la o suma apropiata chiar si la Steaua, daca ar fi reuşit calificarea in grupele Ligii. Pentru a pleca, antrenorul a renuntat la 900.000 de euro pe care-i avea de incasat de la Gigi Becali. La acesti bani se adauga salariul pe care l-ar fi incasat, adica 225.000 de euro pentru cele 9 luni, plus prima de calificare in faza grupelor, 500.000 de euro. In total, o sumă de peste 1,6 milioane de euro (1,8 milioane de dolari)!

Reghe arata spre ceas
Reghe arata spre ceas

A trecut si pe la bulgari

Reghecampf a semnat in luna august 2015 un contract de trei ani cu gruparea de la Sud de Dunare, Litex Lovech, insa in noiembrie s-a despartit de echipa pentru a se reintoarce la Steaua. Potrivit jurnalistilor straini, Reghe a semnat cu Litex pe 350 de mii de euro pe sezon. Reghecampf va castiga astfel peste 1 milion de euro, daca-si va duce la bun sfarsit intelegerea cu gruparea de la Sud de Dunare.

Cancan

Larisa Ciută

 

Citește și...