Pe ce și-a cheltuit Andreea Esca salariul de la Pro TV

Publicat: 11/09/2019 | 09:51
Pe ce și-a cheltuit Andreea Esca salariul de la Pro TV

Imagine emblematică a Pro TV, Andreea Esca este îndrăgostită de locurile unde a copilărit, motiv pentru care a luat decizia de a investi în zonă și de a conecta turiștii la tradițiile zonei și la peisajele încântătoare. La Porumbacul de Sus – 40 de kilometri de Sibiu – este un adevărat paradis turistic, iar Andreea a depus eforturi serioase, timp de doi ani, pentru ca toți cei care ajung în zonă să fie încântați de ceea ce descoperă.

Bunicul din partea tatălui Andreei Esca s-a născut chiar în acest sat, iar vedetaşi-a petrecut cele mai multe dintre vacanţele de vară aici, alături de tatăl ei, la sora bunicului. Andreea Esca are şi o casă în acest sat, însă deţine şi un complex turistic.

“Am făcut o ciorbă de burtă şi avem peşte prospăt de pus pe grătar. Prăjiturile cu zmeură culeasă de la noi din curte sunt un deliciu. Preotul e invitatul nostru la cină. Părintele a cununat un cuplu de rromi şi va ajunge curând. Camerele noastre sunt ocupate toate. Au venit şi copiii de la Bucureşti şi s-a umplut casa. Dar ştiu unde puteţi să vă cazaţi în noaptea asta. Casele ţigăneşti ale Andreei Esca! Acolo sigur mai găsiţi loc. Cum, nu ştiţi? Are la noi aici în sat, câteva pensiuni. Sunt case ca la Muzeul Satului! Sigur o să vă placă. De câţiva ani, recondiţionează casele cumpărate de la localnici”, a declarat unul dintre vecinii Andreei Esca.

Andreea Esca (Sursa foto – Click!)

”De aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva”

Andreea Esca nu dorește ca tradițiile zonei să se piardă, motiv pentru care încearcă, din răsputeri, să îi convingă pe localnici că sunt posesorii unei ”bogății” pe care nu trebuie să o piardă niciodată.

”Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva. Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut. Sigur, cu confortul de rigoare dar nu schimbând complet felul în care arată, că e păcat. Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi înt-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi. Haideţi să păstrăm ce avem!”, spunea, la un moment dat, Andreea Esca, potrivit click.ro.