Pe el îl cunoaște toată țara, ea e o artistă în devenire. Cine este cea mai importantă femeie din viața lui Dani Mocanu

Publicat: 21/02/2020 | 18:11

Dani Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele, și-a prezentat public sora. Diana este cea mai importantă femeie din viața artistului și, deși e la început de drum, tânăra vrea să calce pe urmele fratelui ei în industria muzicală. Momentan, a ales să cânte muzică ușoară, dar nu exclude în viitor să aibă și colaborări cu fratele ei.

Prezentă în platoul emisiunii Acces Direct, Diana a dat tot din casă. A vorbit despre relația cu fratele ei. „Are grijă de mine tot timpul, este atent la prietenii mei, îmi dă sfaturi și îmi face întotdeauna cadouri. Este un frate foarte bun și avea o relație frumoasă”, a spus sora manelistului.

Artistul îi dă sfaturi și despre muzică și pașii pe care trebuie să îi urmeze. Tânăra este încă elevă și, deși Dani a avut câteva probleme cu legea, despre care a și cântat în piesele lui, spune că își dorește ca sora lui să învețe bine, să se țină de școală și să aibă o carieră frumoasă.

 

„Este o fată cuminte, se ține de școală. Noi în familie am educat-o bine și în tradiția noastră. Acum nu mai trebuie să-i spunem tot timpul, știe singură ce este bine și ce nu”, a spus Dani despre sora lui.

Dani Mocani a scris și o piesă pentru sora lui:

”Am o soră unicată,

E cea mai frumoasă fată,

Viata si inima mea,

E sora mea Diana”, sunt câteva versiri din piesa dedicată tinerei.

Citește și...