Pe Instagram au un corp perfect, dar în realitate… Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Ce s-ar face fără programele de editare foto?

Publicat: 20/08/2018 | 08:26

Pe conturile persoane de socializare, vedete postează, de regulă, doar fotografii care să fie apreciate și admirate de toată lumea. Mulți se întreabă cum reușesc Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin să aibă un corp perfect, deși au trecut, de mult, de adolescență.

Mai mult ca sigur, vedetele apelează la programele de editare foto, care le pot transforma în adevărate dive. Încă atunci când le vezi în realitate, rămâi, pur și simplu, șocat de modul în care arată cu adevărat. Vă prezentă, în continuare, așa cum nu le vedeți zilnic, pe Anamaria Prodan, Anda Adam și Maria Constantin.

În weekend-ul recent încheiat, Anamaria Prodan s-a relaxat pe litoral, alături de fiica ei cea mică, Sarah, și de Laurențiu Jr., mezinul familiei. Așa cum se poate observa din imagini, impresara a acumulat câteva kilograme, iar “aripioarele” şi ”colăceii” au pus stăpânire, ușor-ușor pe trupul ei.

În schimb, pe contul personal de socializare, Anamaria Prodan a postat, la finalul săptămânii trecute, o fotografie în care apare cu o siluetă de invidiat. Semn clar că știe cum să pozeze, în așa fel încât imperfecțiunile să nu fie observate. Între fotografiile de pe litoral și cele postate pe contul de Instagram sunt diferențe majore, deși sunt realizate în același interval de timp.

În aceeași situație se află și Anda Adam, care la plajă a preferat să-și acopere abdomenul și coapsele cu un prosop, în timp ce pe Instagram arată ca un fotomodel. Asta doar pentru că multe dintre poze sunt trecute prin programele de editare.

Maria Constantin este altă vedetă care pe Instagram arată perfect, iar în realitate are celulită pe coapse și fese.

Citește și...