Pelinel si-a comandat inel! Cum si-a planuit Valentina sarcina si care sunt planurile cu Borcea, aflati in emisiunea CANCAN.RO

Publicat: 10/01/2016 | 16:10
Pelinel si-a comandat inel! Cum si-a planuit Valentina sarcina si care sunt planurile cu Borcea, aflati in emisiunea CANCAN.RO

Adevaratele controverse ale scandalului amoros dintre Valentina Pelinel, Alina si Cristi Borcea, abia acum incep! Valentina si-a premeditat sarcina inainte sa divorteze de Cristian Boureanu.

 

valentina pelinel

“Trebuie sa fiu foarte slaba, cand raman gravida sa am unde sa ma ingras.”, declara Pelinel inainte de divort.

Inainte de sarbatori, Valentina si-a ales si inelul de logodna cu safire si diamante! Cum arata bijuteria si cate zeci de mii de euro costa, aflati in aceasta seara, in emisiunea CANCAN.RO, de la Romania tv.

Cristian Boureanu

 

Cum e viata amoroasa a lui Boureanu

Dupa ce a fost inselat, Cristian Boureanu a trecut la agatat! Sot fidel si barbat model, Boureanu s-a facut din nou baiat de casa! Dupa divortul de Pelinel, locul ramas vacant in patul lui Boureanu a fost testat din plin de domnisoare fatale.

Preselectiile s-au oprit tot la un fotomodel… dar mult mai tinerel. Ce spune Boureanu despre fosta sotie si actuala iubita, vedeti de la ora 23:00, in emisiunea prezentata de Marius Nita si Cristina Herea.

Marius Nita

 

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia

Cum se iubesc Leo si Dana Criminala

Printul tiganilor, Leo de la Strehaia, s-a insurat in secret! Desi o ceruse in casatorie pe Renata, Leo s-a casatorit pe ascuns cu mama acesteia, Dana Criminala! Cum traieste Leo intr-o casnicie interzisa cu soacra… proxeneta si cine le zdruncina dragostea, aflati de la ora 23:00, la Romania tv.
 

Citește și...