Penelistul Dan Cristian Popescu nu are noroc cu echipele sportive

Autor: A. G.
Publicat: 03/11/2019 | 16:52
Penelistul Dan Cristian Popescu nu are noroc cu echipele sportive

Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu a avut încă o data ghinion atunci când și-a ales echipa sportivă.

Dinamovist cunoscut, chinuit zilele acestea de situația dezastruoasă prin care trec „câinii”, Dan Cristian Popescu este și un fan al rugby-ului. Din nefericire pentru el, echipa pe care a susținut-o la Campionatul Mondial de Rugby din Japonia, Noua Zeelandă, nu a reușit să ridice trofeul.

Cei de la All Blacks, deși mari favoriți, s-au încurcat în semifinală în fața Angliei și au terminat pe locul trei, dupa ce s-au impus în finala mică în fața Țării Galilor.
Cu toate acestea, viceprimarul sectorului 2 nu s-a dezis de preferații săi, afișăndu-se public, în emisiunea „Ora exactă în sport” de la Pro X, cu o șapcă All Blacks Maori.

Contactat telefonic, Dan Cristian Popescu a recunoscut că nu are „mână bună” când își alege echipele de suflet, dar rămâne fidel pasiunilor sale: „Da, i-am susținut pe cei de la All Blacks la acest campionat. Chiar dacă locul 3 pare unul bun, pentru All Blacks orice în afara de locul 1 e un eșec (…) Șapca am primit-o (n.red râde). Am un echipament complet, dar nu l-am folosit, prefer doar să urmaresc rugby.”