Pentru Bergodi, victoria de la Mediaș e de domeniul trecutului: „Avem meci extrem de greu cu FCSB!”

Publicat: 04/07/2020 | 09:35
Pentru Bergodi, victoria de la Mediaș e de domeniul trecutului: „Avem meci extrem de greu cu FCSB!”

Cristiano Bergodi, antrenorul princial al formației Universitatea Craiova, a recunoscut după meciul care i-a propulsat pe olteni în fruntea ierarhiei play-off-ului Ligii 1, că jocul prestat de elevii săi la Mediaș în victoria cu Gaz Metan, scor 2-1, nu l-a mulțumit pe deplin.

Trăgând linie însă, italianul a ținut să evidențieze faptul că este foarte important că Universitatea reușește să lege victoriile ajungând la patru succese condecutive în play-off.

„Nu era vorba că nu am abordat bine meciul. Chiar dacă nu am jucat așa bine în unele momente, am avut ocazii bune, foarte bune și și ei au avut o bară. Nu a fost un meci așa frumos, dar important e că am câștigat și nu era ușor. N-am ținut mingea așa mult, pentru că cu un jucător mai mult trebuie să te plimbi pe teren. În general, am avut ocazii bune și puteam câștiga la mai multe goluri diferență. Gaz Metan a jucat bine, dar eu chiar cred că am meritat să câștigăm. Am ratat mult și asta mă cam îngrijorează. E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie. Avem un meci extrem de greu etapa viitoare cu FCSB. E un meci foarte greu, pentru că e o echipă tehnică, joacă bine, iese la joc. Pentru noi poate fi încă un meci foarte frumos, așa cum am jucat la CFR”, a declarat Cristiano Bergodi, antrenorul principal al oltenilor.

În urma succesului de la Mediaș, Universitatea a acumulat 38 de puncte și a urcat pe primul loc în clasament, depășind cu două puncte CFR Cluj, campioana urmând a închide această primă rundă a returlui duminică la ora 20:00 la Giurgiu cu Astra. De partea cealaltă Gaz Metan a rămas fără victorie în play-off, având trei egaluri şi trei eşecuri, ardelenii fiind pe ultimul loc cu 25 de puncte.