Pep Guardiola: „Detaliile au făcut diferența!”

Publicat: 16/08/2020 | 13:15
Pep Guardiola: „Detaliile au făcut diferența!”

Pep Guardiola, antrenorul formației Manchester City a declarat după eșecul din sferturile  Champions League cu Lyon, scor 3-1, că în această competiție orice greșeală se taxează.

„Detaliile au făcut diferența, iar în Liga Campionilor nu poți să greșești. Asta este, poate că într-o zi o să reușim să trecem peste această fază a competiției. La început ne-am chinuit să găsim spații, dar apoi am jucat bine în prima repriză și în repriza secundă. Asta este senzația pe care am trăit-o de pe bancă. Asta este competiția, trebuie să fii perfect în fiecare meci”, a declarat Pep Guardiola.

Olympique Lyon a întregit „careul de ași” al acestei ediții a Champions League impunându-se surprinzător în fața celor de la Manchester City cu scorul de 3-1 (1-0).

Francezii s-au impus prin golurile marcate de Maxwel Cornet (min. 24) şi Moussa Dembele (min. 79, 87), în timp ce golul echipei antrenate de Pep Guardiola a fost reuşit de belgianul Kevin De Bruyne (min. 69).

Lyon va juca în semifinale cu Bayern Munchen, în timp ce RB Leipzig o va înfrunta pe Paris Saint-Germain, careul de aşi furnizând un dublu duel franco-german.

După cum bine știți, din cauza pandemiei de coronavirus, UEFA a luat decizia ca Champions League să se desfășoare sub forma unui turneu final la Lisabona.

Rezultate sferturi de finală Champions League
Atalanta – PSG 1-2
RB Leipzig– Atletico Madrid 2-1
FC Barcelona – Bayern Munchen 2-8
Manchester City – Lyon 1-3

Program semifinale Champions League
Marți, 18 august
ora 22:00 RB Leipzig – Paris-Saint Germain
Miercuri, 19 august
ora 22:00 Olympique Lyon – Bayern

Finala Champions League
Duminică, 23 august, ora 22:00 (Estadio da Luz)