Pepe dă cărțile pe față în scandalul cu sosia Oanei Zăvoranu: ”Dacă e și șatenă sau brunetă și are ruj…”

Publicat: 03/02/2020 | 22:45
Pepe dă cărțile pe față în scandalul cu sosia Oanei Zăvoranu: ”Dacă e și șatenă sau brunetă și are ruj…”

În clipul ultimei piese a lui Pepe apare o fată despre care mulți admiratori ai artistului au spus că este ”sosia” Oanei Zăvoranu. Cântărețul a ținut să lămurească lucrurile, în direct la ”Răi da buni”, emisiunea lui Mihai Morar.

Pepe a mărturisit că este obişnuit cu această reacţie din partea publicului, deoarece oamenii le asemenea adesea pe fetele din clipurile sale video cu vedeta. (CITEȘTE ȘI: PEPE, DECLARAȚII TRANȘANTE DUPĂ CE S-A SPUS CĂ OANA ZĂVORANU APARE ÎN CEL MAI RECENT VIDEOCLIP AL SĂU)

„Eu am senzaţia că mulţi oameni atunci când văd o femeie nervoasă, dacă e şi şatenă sau brunetă şi are ruj s-ar putea să fie direct Oana Zăvoranu, din punctul meu de vedere. Deşi dacă ar fi fost blondă, oricum semăna la temperament, deci ceva găseau.

Ea s-a descurcat de minune. Acum că oamenii au propria telenovelă şi că nu pot dormi că se gândesc la ceva scene de acum 10 ani, 9 ani, nu e problema mea”, a spus Pepe la „Răi da’ buni”. (NU RATA: „TE IUBESC, PEPIȚĂ!” ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ. CE RELAȚIE AU, DE FAPT, ANDRA MĂRUȚĂ ȘI PEPE)

Mesajul melodiei a fost dezvăluit de același îndrăgit artist: ”Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi”.

Citește și...