Pepe, dezvăluiri incitante despre relația cu soția lui! Ce promisiune intimă a primit Raluca de la celebrul cântăreț

Publicat: 15/11/2019 | 09:03

Căsătorit de mai bine de șapte ani cu Raluca, Pepe și-a ținut frumoasa soție și cele două superbe fiice cât mai departe de lumea showbizului. Recent, el a acceptat invitația de a face dezvăluiri despre relația pe care o are cu partenera sa de viață, iar printre acestea s-au numărat și amintirile sale despre începutul poveștii lor de iubire. De asemena, artistul a mărturisit ce promisiune intimă i-a făcut Ralucăi, înainte să formeze un cuplu.

Citește și: Soția lui Pepe a rămas cu sânii pe afară aseară, la o nuntă din București

Pepe, dezvăluiri incitante despre relația cu soția lui, Raluca

Precum Pasărea Phoenix, Pepe a renăscut din propria cenușă în 2011, după divorțul dureros. Astfel, la scurt timp după ce a devenit burlac, artistul s-a îndrăgostit iremediabil de actuala lui soție. Provocat să vorbească despre începuturile relației cu Raluca, el a acceptat cu inima deschisă să ofere un interviu senzațional.

“Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că «Ce mișto e Scufița Roșie». (…). Eu eram la masă cu mai multe fete, era o perioadă în viața mea în care eram liber total de contract și mă bucuram de viața aceea și de libertatea aia… Care, pe de-o parte îmi plăcea, pe de alta mă ducea cam mult spre ispite… Eu voiam să mă așez, dar nu voiam să recunosc lucrul acesta”, a povestit Pepe pentru jurnaliștii de la WOWbiz.ro.

Citește și: Soția lui Pepe, sărbătorită ca o regină de ziua ei. Ce rochie provocatoare a purtat și cum au apărut Gina Pistol și Smiley la petrecere

Și… dacă el era ușor nehotărât înainte de a o cunoaște pe Raluca, focoasa brunetă știa ce își dorește. Și, pentru că nu obișnuiește să își dezamăgească apropiații, ea s-a întors acasă la ora stabilită de tatăl ei. Acest amănunt i-a dat planurile peste cap lui Pepe, care a fost nevoit să facă unele eforturi ca să ajungă să vorbească cu ea.

“Undeva pe la ora 2.00-2.30, când eu eram aproape de a termina concertul… am crezut că s-a dus la toaletă. Dar ea a plecat… Mi s-a părut așa… Ce facem aici, mă întrebam? (…). Dar, cum am terminat de cântat, am făcut să ajung la masa respectivă, acolo unde a stat ea și am pus întrebări. Țin minte că mi s-a răspuns din partea lor, un băiat și o fată, și amândoi mi-au spus, fără să se vorbească între ei că… nu e cazul, că e fată cuminte, nu e de tine… A plecat acasă că trebuie să intre în casă la 2.30, că nu o lasă taică-su…

Am făcut rost de numărul ei de telefon și am sunat-o a doua zi… Mi s-a părut interesant că atunci când am sunat-o mi-a recunoscut vocea… Mi-a spus: «Alo, da, Pepe! Mă așteptam să mă suni că am văzut că te uitai la mine». M-am întâlnit cu ea la o cafea și nu am crezut nicio secundă că voi forma un cuplu cu ea. Pentru că era prea cuminte, prea serioasă… Îmi ziceam să nu mă complic aiurea, stau să îmi pun oamenii în cap aiurea, iau eu o fată care, sâmbăta, la ora 2.30 pleacă acasă… doar că a ieșit cu niște prietene are voie afară, în rest trebuie să fie acasă la ora 10…””, a mai spus carismaticul artist.

Ce promisiune intimă a primit Raluca de la Pepe când au plecat în prima vacanță

Prima vacanță împreună “au bifat-o” după ce au pus la punct un complot… Raluca și-a păcălit părinții că merge într-o escapadă cu colegele de la facultate, iar Pepe “a fost cuplat” cu o vedetă cunoscută în perioada în care el și actuala soție au fost plecați în Spania. Înainte să se îmbarce în avion, latino loverul i-a făcut o promisiune intimă Ralucăi, respectiv, că nu o va atinge…

“Și am plecat pe 3 august în vacanță împreună, pentru că am tot vorbit, am tot insistat. Am plecat în Spania…

Întâmplarea a făcut că tot în perioada aia, am cântat la petrecerea lui Beatrice Tican (n.r.: fotomodel cunoscut la acea vreme)… Nu am avut nicio treabă cu ea. Am ținut legătura și cu ea și ne-am întâlnit la mare, dar nu am format un cuplu cu ea… Cert este că fusese discuția că, dacă ar fi să plec într-o vacanță, să meargă cu mine… La un moment dat am hotărât să plec cu Raluca, am plecat cu Raluca. Raluca spusese familiei ei că pleacă cu cineva din școală, într-o vacanță, o mică minciunică ca să o lase să plece cu mine în vacanța respectivă. Mi se pare că a spus că pleacă în Grecia, cu fetele de la școală…. Eu i-am promis că dacă mergem în vacanță nu o ating… Mergeam să mă văd cu niște prieteni, toți cupluri și îmi era aiurea să merg singur… Am zis că vreau să merg cu cineva cu care să îmi facă plecere. (…) Iar atunci, Beatrice a avut o propunere, în timp ce eram în Spania, să facă un material pentru un ziar. Și m-a întrebat dacă poate să facă poze în aeroport și să spună că a plecat cu mine… Iar eu am zis că da, am zis mulțumesc…”, a mai dezvăluit Pepe, râzând cu poftă.

Timpul petrecut alături de Raluca l-a făcut pe artist să se îndrăgostească de ea și să își dorească să își întemeieze o familie cu aceasta.Pepe și soția lui au o grădiniță privată și, de curând, ei și-au deschis un salon de înfrumusețare în București. “Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…).Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară… Raluca se ocupă de grădiniță, ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât. Cred că orice femeie își dorește asta și cred că iorice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap. (…). I-am oferit tot suportul logistic și financiar, iar în momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funționează lucrurile”, a mai declarat cântărețul pentru WOWbiz.ro.

Pepe e căsătorit cu Raluca de peste 7 ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Citește și...