Pepe își vinde barul de pe Calea Victoriei cu 530.000 de euro!

Publicat: 30/05/2018 | 21:23

Pepe s-a decis să-și vândă barul după ce a ajuns la concluzia că nu mai are suficient timp ca să se ocupe de el. Prețul localului: 530.000 de euro! (Console si accesorii de gaming )

Fiind implicat în mai multe proiecte, Pepe s-a decis să renunțe la barul pe care îl deține pe Calea Victoriei pentru prețul de 530.000 de euro. Localul a fost înființat în primăvara anului 2017 și a fost denumit ”Rosamaria”.

“Pepe a vrut ca barul să poarte numele celor două fetițe, Rosa și Maria. Va fi un pub privat. Acolo i-a organizat și Ralucăi petrecerea cu ocazia zilei de naștere. I-a făcut cadou această petrecere surpriză, plus grădinița în care investește mulți bani”, au susținut surse din anturajul cantaretului, pentru wowbiz.ro. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Pepe s-a decis acum să vândă barul, prețul cerut fiind de 530.000 de euro. “Spaţiul comercial propus spre vânzare este locaţia ideală pentru a deveni orice tip de club privat sau cafenea sau restaurant sau salon de evenimente sau pub sau bar. Posibilitatile de utilizare sunt multiple. Spaţiul este complet utilat si reamenajat recent ca si bar / club privat, are toate actele la zi asa ca se poate vorbi de o afacere la cheie”, se arată în anunț.

Citește și LOVITURĂ GREA PENTRU PEPE! OANA ZĂVORANU L-A DAT ÎN JUDECATĂ: „L-AU CONSIDERAT PE NUMITUL PASCU IONUȚ NICOLAE NESINCER ÎN DECLARAȚII”. CU CE A ÎNFURIAT-O ARTISTUL ȘI CARE E SUMA PE CARE I-O CERE 

Citește și...