Percheziții la o cunoscută grupare mafiotă! 13 interlopi au fost arestați

Publicat: 11/09/2020 | 12:31
Percheziții la o cunoscută grupare mafiotă! 13 interlopi au fost arestați

Nu mai puțin de 13 persoane au fost reținute joi, în urma unor percheziții efectuate de polițiștii din Capitală la unii dintre membrii cunoscutului clan mafiot Sile Pietroi. Interlopii reținuți ca urmare a deciziei instanței sunt acuzați de furt din locuințe.

CITEȘTE ȘI: ÎNREGISTRARE ULUITOARE ÎN BIROUL UNUI PROCUROR DIICOT! DISCUȚIA PURTATĂ DE INTERLOPI ȘI ANCHETATORI ÎN DOSARUL TENTATIVEI DE ASASINARE A UNUI JURNALIST DIN TIMIȘOARA: “NU ERAI ÎN P@#%A GOALĂ…”

Poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat, miercuri, 14 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup organizat şi furt calificat, cu un prejudiciu de peste 20.000 de euro, anunță stirileprotv.ro.

Percheziții la o cunoscută grupare mafiotă! 13 interlopi au fost arestați

Oamenii de ordine din București au indisponibilizat două autoturisme şi au ridicat peste 14.000 de euro, 12.500 de lei, telefoane mobile, precum şi instrumente folosite de persoanele bănuite de mai multe infracţiuni de furt din locuinţă.

Percheziţiile au avut loc la mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi. (VEZI AICI: DE CE ÎȘI SCHIMBĂ INTERLOPII NUMELE DUPĂ CĂSĂTORIE. CE SPUN CRIMINALIȘTII DESPRE DECIZIA LOR DE A AVEA NUMELE SOȚIEI)

Cauzele penale se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.