Perfectiunea nu e cea mai buna alegere! Cum ar arata Andreea Marin, Monica Gabor sau Catalin Botezatu cu un astfel de chip

Publicat: 23/02/2015 | 00:24

Imperfectiunile ne fac sa fim unici si pana si cei mai frumosi oameni din lume au mici defecte la capitolul fizionomie. Ei bine, vedetele noastre sunt departe de perfectiune, dar asimetriile chipurilor chiar ii avantajeaza.

Sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei din Romania sau unii dintre cei mai de succes barbati si demonstreaza ca imperfectiunea nu este nici pe departe un dezavantaj, pentru ei. Fetele au fost protagonistele a zeci de coperte de reviste si date ca exemple de frumusete, dar au si facut bani grei din contracte publicitare, fapt care le-a ridicat cota. Ei bine, CANCAN.ro va arata adevaratele fete ale vedetelor de top de Romania si cum ar arata acestea daca ar fi cu adevarat perfecte. Ei bine, surpriza! Cele mai multe dintre ele sunt total dezavantajate de chipurile perfect simetrice, tocmai asimetriile facandu-le cu adevarat unice si carismatice. In fotografii, va prezentam imaginea originala a vedetei, urmata de simetria pe partea drepta si de simetria pe partea stanga.

 

Alexandra Stan

Alexandra Stan are un chip aproape perfect, singura diferenta vizibila fiind la nivelul nasului. Chiar si asa, vedeta pare foarte putin schimbata in cazul simetriei.

Andreea Balan

Andreea Balan are asimetrii la nivelul nasului, al ochilor si al sprancenelor, dar tocmai aceste mici imperfectiuni ii confera fetei o expresie unica si deosebita.

Andreea Banica

 Andreea Banica are asimetrii destul de evidente la nivelul gurii si al nasului, insa parca tot forma naturala a fetei o avantajeaza.

Andreea Marin

Andreea Marin e recunoscuta drept una dintre vedetele cu cele mai mari asimetrii ale fetei, cele de la nivelul ochilor si, implicit, al sprancenelor, fiind observate inca de la inceputul carierei sale.

Andreea Raicu

Andreea Raicu este posesoarea unuia dintre cele mai controversate chipuri din showbiz, insa asimetria ii confera unicitate, iar simetria o dezavantajeaza radical.

Basescu

Traian Basescu are de departe un chip imperfect, insa, in mod paradoxal, simetriile nu i-ar schimba radical expresia fetei.

Bittman

Dan Bittman e unul dintrei cei mai carismatici barbati din showbiz, iar simetriile i0ar transforma radical expresia fetei

botezatu

Catalin Botezatu e considerat cel mai aratos barbat din showbiz, iar chipul asimetric ii confera o carisma deosebita. Simetriile il schimba radical.

elena basescu

Elena Basescu are chipul operat atat la nivelul nasului, cat si l buzelor, dar tot nu a ajuns la simetrie. Mai mult, a mostenit asimetria ochilor de la tatal ei.

Giovani becali

Giovani Bacali are chipul asimetric, atat la nivelul ochilor, cat si al nasului si al gurii, iar simetriile il schimba radical si nu il prea avantajeaza.

moni

Monica Gabor a fost mereu laudata pentru trasaturile chipului ei, departe de a fi simetrice. Simetriile o schimba radical, facand-o sa para de nerecunoscut.

Tabara

Cristi Tabara are chipul acoperit de barba si nu ai zice ca fata lui estei asimetrica, insa fotografiile dovedesc contrariul.

varciu

Liviu Varciu e idolul multor domnisoare si tocmai asimetria il faci sa fie simpatic. Un chip simetric nu l-ar avantaja absolut deloc.

 

 

 

Citește și...