Performanță istorică la Sf. Gheorghe » Sepsi se califică în stil de mare echipă în finala Cupei Româniie după 8-1 la general cu moldovenii lui Rednic!

Publicat: 10/07/2020 | 10:00
Performanță istorică la Sf. Gheorghe » Sepsi se califică în stil de mare echipă în finala Cupei Româniie după 8-1 la general cu moldovenii lui Rednic!

Performanță istorică la Sf. Gheorghe. Sepsi OSK a reușit să se califice în premieră în finala Cupei României, ediția 2019-2020. După 5-1 la Sf. Gheorghe, echipa pregătită de Leo Grozavu s-a impus în stil de mare echipă și în Copou, scor 3-0, calificându-se astfel în ultimul act al competiției cu scorul general de 8-1!

În Copou cel care a deschis drumul victoriei a fost Isvan Fulop cu un gol marcat în minutul 20, reușita sa fiind și singura a primului mitan.

„La fotbal se poate întâmpla orice. Nu am venit să ne apărăm, am venit să ne facem jocul. Suntem fotbaliști profesioniști și ne facem meseria pe teren. Ne așteaptă luni un meci important, cu Chindia, suntem la 3 puncte de baraj. În finală o să dăm totul cu FCSB, o să fim motivați, o să avem mulți oameni în spatele nostru și o să fim motivați. Suntem bine, suntem cu banii la zi. Nu ne e frică, suntem fotbaliști. Ne-am născut fotbaliști. Suntem conștienți că luni o să facem tot posibilul și o să câștigăm meciul și o să ne distanțăm iar și o să fie bine”, a declarat Istvan Fulop la finalul partidei din Copou.

După pauză, covăsnenii nu au lăsat garda jos și au mai punctat de două ori prin Achahbar (min. 50) și Karanovic (min.86), partida terminându-se cu 3-0.

În ultimul act al competiției, Sepsi OSK Sf. Gheorghe va întâlni FCSB, formație care la rândul ei a trecut clar în semifinale în dublă manșă de Dinamo, formație pe care a învins-o de două ori, scor 3-0 și 1-0.

Finala ediției 2019-2020 a Cupei României va avea loc pe 22 iulie pe stadionul „Ilie Oană”” din Ploiești, câștigătoarea trofeului urmând a-și asigura și prezența la startul ediției viitoare a Europa League.