Photoshop sau realitate? Oana Roman a aruncat cu blesteme după ce i-a fost pusă la îndoială noua siluetă: ”Atâta boală să ai în … ”

Publicat: 17/04/2019 | 13:26

Un subiect veșnic de actualitate și interes, silueta Oanei Roman șochează din nou! În sensul bun, pentru că cea mai recentă poză publicată de ea, într-o ținută foarte cochetă, o face de nerecunoscut. 

Oana Roman a anunțat că s-a pus pe slăbit, după ce a început un tratament de remodelare corporală. Iar aceste ședințe par să dea rezultate, iara sta s-a văzut în cadrul unui eveniment recent la care a fost invitată.

A recunoscut chiar ea că a slăbit, iar ţinuta aleasă i-a venit perfect pe noile forme. Cârcotaşii nu cred nici acum că vedeta arată astfel, ba chiar i-au sărit în cap şi i-au reproşat că foloseşte programe în care îşi editează fotografiile.

Păi nu te găseai tu să comentezi că e cu Photoshop? Atâta boală să ai în viaţa ta cât Photoshop am pus eu la poza asta! Adică zero!„, i-a răspuns Oana Roman unei tinere care a acuzat-o că ar fi editat imaginea.

OANA ROMAN, DEZAMĂGITĂ DE PROPRIUL PĂRINTE

Oana Roman a mărturisit că l-a sfătuit pe tatăl ei să fie activ pe rețelele de socializare. Petre Roman nu a ascultat-o, în ciuda faptului că fiica lui i-a prezentat o serie de argumente foarte bune pentru care e necesar să înceapă să facă asta. Vedeta a subliniat că părintele ei este unul dintre oamenii care pot spune adevărul despre istoria țării și nu numai.

“Tata refuză categoric să fie prezent pe reţelele de socializare. I-am explicat că, din păcate, lumea nu mai citeşte. România e aşa cum e. Nişte fapte trebuie arătate pentru ca istoria să se scie corect. Trebuie să scriu şi eu o carte. Amintirile se estompează încet, încet. Pentru că nu reuşesc să notez, nu mai fac faţă la un moment dat, obosesc prea tare. Caut o altă tânără care ar vrea să facă alături de mine ca un stagiu, n-am bani să îi dau deocamdată. Va învăţa o meserie”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Tot astăzi, fiica lui Petre Roman a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram, unde anunța că își caută asistentă. În rândurile scrise, Oana Roman a notat și criteriile pe care aceasta trebuie să le îndeplinească.

“Caut asistentă care să vrea să facă un stagiu, să înveţe, să cunoască lume frumoasă, să mă însoţească la evenimente şi pe platourile tv şi care să mă ajute cu postări pe Instagram, poze şi filmuleţe”, a scris Oana Roman pe contul său oficial de Instagram.

Citește și...