Piteștenii deciși să spargă „gheața” în Liga 1: „Avem mult optimism!”

Publicat: 10/09/2020 | 11:46
Piteștenii deciși să spargă „gheața” în Liga 1: „Avem mult optimism!”

Ionuţ Badea, antrenorul principal al formației FC Argeș, a declarat în cadrul unei conferințe de presă premergătoare duelului pe care eelvii săi îl vor susține vineri de la ora 18:00 pe teren propriu cu UTA în cadrul rundei a III-a a acestui sezon competițional al Ligii 1, că așteaptă cu optimist derby-ul nou-promovatelor.

Impactul cu prima ligă a fost mult mai dur pentru piteșteni care în primele două runde nu au reușit să obțină niciun punct, echipa antrenată de Ionuț Badea suferind două înfrângeri, 3-2 cu FC Botoșani pe teren propriu și 2-0 cu Gaz Metan la Mediaș însă tehnicianul este convins că elevii săi vor sparge gheața în acest meci.

„Meciul cu UTA este foarte important pentru noi prin prisma rezultatului, dar şi prin prisma jocului. Venim după două înfrângeri cu două echipe de play-off. Am încercat să facem mai mult decât pe finalul sezonului trecut, dar de reuşit, am reuşit destul de puţin. Aşa că vineri este un prilej pentru noi de a câştiga cele trei puncte. Suntem la un nivel bun în momentul de faţă, toţi am muncit, dar este important doar ce vom arăta vineri pe teren. Avem optimism şi pe bună dreptate pentru că la ultimul meci, cel de la Mediaş, am avut un penalty neacordat şi o primă jumătate de repriză foarte bună. Deci optimismul există pentru că în multe momente jocul nostru a funcţionat. E adevărat că nu am avut timp să omogenizăm echipa, pentru că nu a existat presezon. Dar asta nu e o scuză, e doar realitatea. Muncim zi de zi pentru a elimina aceste pase greşite care ţin nu de calitatea jucătorului, ci de omogenitate”, a declarat Ionuț Badea.

Partida FC Argeș -UTA va avea loc vineri de a ora 18:00 în prologul rundei a III-a a Ligii 1, meciul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom și Look.