„Piți” nu suportă umilința: „Nu stau să mă bată pe mine Gigi Becali!”

Autor: Cristian P
Publicat: 05/01/2020 | 11:49
„Piți” nu suportă umilința: „Nu stau să mă bată pe mine Gigi Becali!”

În ziua în care Dan Petrescu și-a prelungit pe doi ani angajamentul cu CFR Cluj, Victor Pițurcă a ales să se despartă de Universitatea Craiova.


Biletul Zilei » Derby-ul Sporting Lisabona- FC Porto, cheia reușitei de astăzi!


Fostul selețcioner și-a motivat decizia total neașteptată pe seama faptului că nu a fost sprijinit să aducă titlul mult visat în Bănie.

Într-un comunicat oficial pe pagina de facebook a clubului din Bănie, oltenii au anunțat că de comun acord, conducerea clubului și fostul selecționer al României au convenit asupra rezilierii contractului.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”, se arată în postarea de pe pagina de facebook a clubului din Bănie.

La puțin timp după ce comunicatul a fost făcut public, Victor Pițurcă a avut o declarație pentru cei de la gsp.ro în care a spus clar că nu a suportat să fie umilit de Gigi Becali, acesta fiind unul din motivele pentru care a ales să pună capăt aventurii la Craiova.

„Dacă luam cei 4-5 jucători de care eu consideram că avem nevoie, crezi că mai plecam? Evident că rămâneam fiindcă aș fi simțit că avem șanse la campionat. Nu vreau scandal, nu vreau să vorbesc urât despre nimeni din club, îmi doresc ca Universitatea Craiova să aibă în continuare rezultate, dar eu am decis să mă opresc. Am realizat că nu mă pot bate cu celelalte candidate la titlu și, repet pentru a o suta oară, eu nu stau să mă bată pe mine Gigi Becali fiindcă nu am la dispoziție lotul pe care mi-l doresc eu”, a declarat Victor Pițurcă.

Fostul selecționer a obținut în acest mandat în Liga 1 cu Universitatea 6 victorii, a suferit 5 înfrângeri și a terminat nedecis 3 partide. În palmaresul lui „Piți” vor fi trecute și cele două victorii obținute de Universitatea în această ediție a Cupei României cu CSM Reșița și FC Voluntari.

După 22 de runde scurse din acest sezon regular al Ligii 1, Universitatea Craaiova se află pe locul 4 cu 37 de puncte, la o distanță de șapte lungimi de liderul CFR Cluj.

Citește și...