Biletul Zilei » Derby-ul Sporting Lisabona- FC Porto, cheia reușitei de astăzi!

Autor: Cristian P
Publicat: 05/01/2020 | 09:50
Biletul Zilei » Derby-ul Sporting Lisabona- FC Porto, cheia reușitei de astăzi!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul.


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


„Cheia” Biletului Zilei pe care vi-l propunem astăzi îl reprezintă derby-ul care are loc în prima ligă din Portugalia între Sporting Lisabona și FC Porto pe „Estádio José Alvalade”. Înaintea acestui duel, Sporting se află pe locul 3 cu un total de 26 de puncte, la 9 lungimi distanța de FC Porto, formație care se află pe locul 2 în clasament. Pentru Sporting singura variantă de a mai spera la un loc de Champions League este victoria, astfel că e de așteptat ca gazdele să forțeze din primul minut în acest meci. Ne așteptăm la un meci deschis, pe contre, cu multe faze de poartă și implicit multe cornere.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vin din Serie A. Lazio va debuta în acest an în deplasa la Brescia într-un meci în care pleacă cu prima șansă la victorie. Noi nu ne complicăm și pariem pe selecția „2 cu handicap 0”, ceea ce însemană că în cazul în care meciul se va termina la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Închidem Biletul Zilei tot cu o selecție din Serie A de la duelul dintre Genoa și Sassuolo, duel în care vom paria „safe” pe minim un gol al gazdelor.

Biletul Zilei
ora 13:30, Brescia – Lazio- „2 cu handicap 0”- cota 1.20
ora 19:00, Genoa – Sassuolo- gazdele să înscrie- cota 1.20
ora 19:30, Sporting Lisabona – FC Porto- peste 8.5 cornere- cota 1.40
Cota totală: 2.01

 

Citește și...