Piţurcă cere intervenţia DNA în războiul Becali-CSA: „Să se afle adevărul”

Publicat: 20/04/2017 | 22:05

Fostul selecţioner al naţionalei Victor Piţurcă cere intervenţia DNA în războiul Becali-CSA. Piţurcă, ce a antrenat în trecut Steaua, susţine că doar DNA ar putea face lumină în cazul preluării Stelei de către Gigi Becali.

„Eu vreau să se afle adevărul. Cum s-a luat Steaua, în ce condiţii şi atunci se va şti. Dacă Steaua a fost luată fraudulos, înseamnă că sunt şi cei de la Minister de vină, pentru că nu fac tot posibilul să iasă adevărul la iveală şi să revină în prima ligă.

Dacă are dreptate patronul lui FCSB, să fie sănătos. Are dreptate şi cu asta basta. Instanţele au dat o decizie, dar se spune tot ‘Steaua’ şi Ministerul nu face nimic. Dacă nu interesează pe nimeni, de ce m-ar interesa pe mine?”, a declarat Victor Piţurcă la un post TV.

Piţurcă i-a criticat pe cei care au luat decizia sancţionării lui Florin Talpan, juristul CSA. „Să faci aşa ceva cu omul care ţi-a câştigat atâtea procese şi care s-a luptat din răsputeri, înseamnă că cei de acolo nu vor ca adevărul să iasă la iveală. Eu, din câte am înţeles, a avut acordul din partea clubului să iasă, să vorbească, să facă declaraţii şi apoi a fost sancţionat. Dacă omul care câştigă procese şi să răzbate este sancţionat, vă daţi seama că nu este în regulă. Cred că cei din vârful piramidei, care nici ei nu sunt uşă de biserică, ar trebui să ia nişte decizii.

Vă daţi seama că stadionul Ghencea a fost închiriat pe câteva mii de euro, când de acolo se puteau scoate câteva zeci de mii de euro pe lună. Şi eu m-am bătut pentru asta, să fie acolo 3-4-5 mii de euro chiria. Acolo trebuiau să plătească 100-200 de mii de euro. Probabil că le este frică, pentru că lucrurile n-au fost în regulă. Probabil că le este teamă să nu li se impute lor nişte sume de bani. Organele de anchetă, DNA-ul ar trebui să intervină se afle adevărul. Numai să se vrea. Să se ia actele de la LPF şi FRF că am înţeles că au fost depuse fraudulos”, a adăugat Piţurcă.

Citește și...