Piturca il face praf pe Adrian Mutu: ” „Mutu să o pună pe facebook pe nevasta-sa. Este o epavă” Fotbalistul o sa innebuneasca

Publicat: 21/11/2013 | 00:39

Dupa ce Mutu a postat pe internet o fotografie in care aparea Piturca, insa cu fata lui Mr. Bean, plus mesajul "O sa ne calificam sigur!", aceasta fiind o ironie la adresa selectionerului, Victor Piturca ii da replica fotbalistului de la Ajaccio.
 

Piţi a intrat în direct la Dolce Sport, unde s-a arătat complet indignat de acuzele lui Mutu.

Imaginea pe care a pus-o Mutu pe contul de Facebook
Imaginea pe care a pus-o Mutu pe contul de Facebook

„Este lipsit de cel mai elementar bun simţ, de caracter. Eu îi ştiam caracterul foarte bine, ştiu cine este. Minciunile pe care le debiteaza se vor răsfrânge asupra lui. Declaraţii de genul că sunt învechit… Dacă este aşa… Mutu este o epavă şi nu mai este convocat. Dar a îndrâznit să mă atace personal, pe Facebook-ul lui. Asta a fost o greşeală. El nu înţelege că nu trebuie să facă aşa ceva. Îi recomand să o pună pe soţia lui pe Facebook, pe fetele lui, pe sora lui, pe taică-su, pe maică-sa”, a spus Piţurcă, care va ieşi cât de curând cât mai amplu în presă.

„Nu am dorit să dialoghez zilele astea cu nimeni, până mă hotarasc cum o fac, în conferinţă de presă sau la un post de televiziune. Acum sunt prea amărât, supărat, ca să ies public să vorbesc. Am terminat o campanie, nu am reuşit să ne calificăm, mi-aş fi dorit foarte mult acest lucru, cu o echipă în proporţie de 75 la suta nouă. Am avut momente excepţionale, am ajuns la baraj, dar din păcate am pierdut”, a mai spus Piţi.

El a identificat şi o cauză a ratării calificării la Mondiale. „Stând şi gândindu-mă acum, cred că ştiu unde m-am păcălit, trebuia să facem un joc de aşteptare acolo, cum au făcut ei aici.Nu am făcut aşa şi am avut exemplul amicalului cu ei, când am jucat foarte ofensiv. Şi acel joc cred că m-a influenţat pentru că l-am văzut de multe ori. Ei au primit cadou un gol în tur şi apoi s-a pus amprenta asupra echipei. Noi am dat gol acolo, dar sistemul nostru defensiv a gafat la acel meci, am primit 3 goluri.Arbitrul ne-a omorât pe tot parcursul jocului, iar la Bucureşti s-a întâmplat acelaşi lucru”, a explicat Piţurcă la Dolcesport.

L.C
 

Citește și...