Planul secret al lui Meghan Markle. Ce are de gând să facă, de fapt, după ce a părăsit Casa Regală. Prințul Harry nu știa nimic!

Autor: Alina S.
Publicat: 31/01/2020 | 16:02
Planul secret al lui Meghan Markle. Ce are de gând să facă, de fapt, după ce a părăsit Casa Regală. Prințul Harry nu știa nimic!

Meghan Markle și prințul Harry au iscat numeroase controverse după ce au luat decizia de a părăsi Casa Regală. În prezent, aceștia locuiesc în Canada, dar, potrivit presei americane, planul final ar fi altul. 

Potrivit FoxNews, prințul Harry și Meghan Markle nu intenționează să rămână definitiv în Canada. Aceștia ar urma să se mute în Los Angeles, orașul în care Meghan Markle locuia înainte să devină Ducesa de Sussex. Cu toate acestea, mutarea nu va avea loc decât după ce Donald Trump nu va mai fi președinte, scrie presa americană. Și asta pentru că, de-a lungul timpului, Meghan Markle și-a exprimat public, de nenumărate ori, dezaprobarea față de politicile și atitudinea actualului președinte american.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile regale

Într-un mesaj postat pe pagina de Instagram, prinţul Harry a declarat că a luat decizia de a se retrage din casa regală britanică cu „o mare tristeţe”, dar pretinde că de fapt nu a avut de ales.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor”, ci după „luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări”, explică ducele de Sussex într-un discurs susţinut în faţa invitaţilor la un dineu caritabil de la Londra scuzându-se că nu a procedat întotdeauna bine.

Palatul Buckingham şi regina Elisabeta a II-a au anunţat sâmbătă că Harry şi Meghan nu vor mai utiliza titlurile de „alteţe regale” şi nu vor mai beneficia de fonduri publice, în cadrul unui acord pentru a pune capăt crizei declanşate de cuplu după ce a anunţat că vrea să-şi reducă îndatoririle şi să petreacă mai mult timp în America de Nord. În discursul său de la dineul caritabil organizat de organizaţia Sentebale, Harry a spus că rezultatul final nu a fost cel pe care şi l-a dorit.

Citește și: MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY SE CONFRUNTĂ NOI PROBLEME! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MUTAREA ÎN CANADA

„Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”, a spus prinţul Harry, care era al şaselea în ordinea succesiunii la tron.

„Am acceptat acest lucru ştiind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat. Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită”, a adăugat el.

Citește și: PRINȚUL HARRY SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ TATĂ! MEGHAN MARKLE, ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU?!

Citește și...