Poliția Română a confundat Crăciunul cu Paștele! Ce mesaj a transmis: „Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă”

Publicat: 05/04/2018 | 13:33
Poliția Română a confundat Crăciunul cu Paștele! Ce mesaj a transmis: „Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă”

Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române a transmis, joi (5 aprilie), un comunicat de presă în care a anunţat efectivele şi măsurile ce vor fi luate în perioada următoare. Comunicatul titra: „Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă”.

„SĂRBĂTOAREA NAŞTERII DOMNULUI, ÎN LINIŞTE ŞI SIGURANŢĂ. Poliţia Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte şi siguranţă de Sfintele Sărbători de Paşti de cult Ortodox.
Peste 8.400 de poliţişti vor fi în stradă şi vor acţiona pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, precum şi salvarea de vieţi”, se arată în comunicatul de presă transmis iniţial presei de către Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române.

Reprezentanții și-au cerut scuze: „Dintr-o eroare!”

Ulterior, Centrul de Presă al Poliţiei Române a revenit cu o erată, în care anunţă că titlul comunicatului era greşit.

„Dintr-o eroare, către dvs a fost transmis un comunicat de presă cu măsurile dispuse şi forţele implicate în perioada Sărbătorilor Pascale. Ne cerem scuze pentru titlu”, au transmis reprezentanţii IGPR.

Citește și...