Polițiștii au luat foc! Atac devastator la ministrul de Interne, Carmen Dan! I-au făcut public fluturașul de salariu

Publicat: 11/01/2019 | 16:13

Carmen Dan, ministrul de Interne, l-a atacat pe șeful statului, Klaus Iohannis, iar în replică, Sindicatul Polițiștilor „Mihai Viteazu” a criticat-o pe aceasta. Mai mult, polițiștii i-au făcut public fluturașul de salariu.

Conform sindicaliștilor, Carmen Dan ar câștiga, de la 1 ianuarie 2019, 24.675 de lei.

„DOAMNA MINISTRU, CHIAR NE CREDEȚI TÂMPIȚI?!

Chiar credeți că mai puteți să impresionați vreun polițist, folosindu-vă de numele colegului nostru EROU SORIN VEZETEU, care a plătit cu propria viață incompetența voastră???

Dumneavoastră #MAI aveți curajul și tupeul să vorbiți de implicare și preocupare, pentru binele și bunăstarea polițiștilor români, atâta timp cât aceștia au ajuns pur și simplu în pragul disperării, „cerșetori” în propria țară, pentru drepturile lor #LEGALE???

Nu vă mai obosiți doamnă, pentru că am văzut și ne-am convins cu toții, în ultimii ani, câtă „bună-credință”, „grijă” și „dragoste nețărmurită” ne-ati purtat, preocupată fiind să emiteți ORDINE SECRETE care să împiedice angajații M.A.I. să intre pe noua grilă de salarizare și astfel să beneficieze și ei, ca ceilalți bugetari, de prevederile Legii – cadru de salarizare nr. 153/2017 (vom reveni cu detalii)!

Ați fost foarte preocupată într-adevăr și v-ați zbătut mult pentru binele sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională , rezultatul muncii fiind vizibil în fluturașul dumneavoastră de salariu de la 01.01.2019:

2350 X 10,5 = 24.675 lei (!!!)

Bine măcar că preocuparea la care faceți trimitere vă face să vă simțiți împlinită, satisfăcută și să aveți un somn liniștit…

P.S. Polițiștii nu mai au liniște și nu mai pot să doarmă, cautând soluții magice de supraviețuire în 2019….cu salariul din 2009…”, este mesajul Sindicatului Polițiștilor „Mihai Viteazu”.

Citește și...