Polițiștii din Craiova sunt în alertă de când un elev a dispărut și este de negăsit. Familia se roagă pentru o minune

Publicat: 15/09/2020 | 19:43
Polițiștii din Craiova sunt în alertă de când un elev a dispărut și este de negăsit. Familia se roagă pentru o minune

Este stare de alertă în rândul polițiștilor din Craiova care au fost informați că un elev a dispărut și este de negăsit de familie, prieteni și colegi. Părinții adolescentului se roagă pentru ca el să fie găsit în viață și cât mai repede.

Descoperă și: S-a aflat cine este câştigătorul premiului de la Loto 6/49. Norocosul şi-a ridicat deja câştigul

Un băiat de 14 ani a dispărut în Craiova

Alexandru Ștefan Tudorache are 14 ani, este din Craiova și, de mai bine de 24 de ore, nu a mai luat legătura cu niciun cunoscut. În cursul acestei zile, tatăl lor s-a prezentat la Secția 4 Poliție Craiova și le-a povestit agenților de acolo ce i s-a întâmplat. Bărbatul de 37 de ani le-a spus oamenilor legii că fiul său a plecat în seara zilei de 14 septembrie de la domiciliul său din Craiova și nu a mai revenit până în prezent. Ofițerii au început imediat cercetările și, totodată, căutările.

Nu rata: Vaccinul anti-COVID făcut în Rusia, contestat de cercetători din 5 țări. Declarațiile îngrijorătoare ale specialiștilor

Semnalmente lui Alexandru Ștefan Tudorache

– înălțime 1,65 m, constituție astenică, păr scurt culoare negru, ochi căprui, ten măsliniu. La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou negru iar în picioare purta pantofi sport de culoare negru.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și: Alina Ceușan, mărturii copleșitoare despre problemele din timpul nașterii: “Mă aflu la Terapie Intensivă…” + ce a dezvăluit despre fiul său, Rock