Acasă » Știri » Poveste de dragoste ca in filme intre o romanca si un wrestler finlandez! „In ring pare o bestie, dar e credincios si sensibil”

Poveste de dragoste ca in filme intre o romanca si un wrestler finlandez! „In ring pare o bestie, dar e credincios si sensibil”

De: Cancan 14/01/2013 | 23:00
Poveste de dragoste ca in filme intre o romanca si un wrestler finlandez! In ring pare o bestie, dar e credincios si sensibil
Diana si Michael se inteleg de minune si fac deja planurile de nunta

O tanara din Romania traieste o poveste de dragoste cum rar intalnesti. Diana e pe cale sa devina sotia unuia dintre cei mai cunoscuti wrestleri din Finlanda, Michael Majalahti, alias ”StarBuck”, la doar cateva luni de cand s-au vazut prima data.

Diana si Michael se pregatesc deja de nunta, stabilita pentru vara acestui an. De fapt, nu va fi o singura ceremonie, ci doua – una in Finlanda, una in Romania. ”Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene finlandeze, pe nume Irma, venita in Romania pentru a face voluntariat si a ajuta cainii comunitari. Eu treceam printr-o perioada destul de grea a vietii mele, ma simteam singura si deprimata si la momentul respectiv nu imi mai doream o relatie. Ma hotarasem de fapt ca o vreme sa fiu doar eu cu mine. Irma insa m-a convins ca in viata singuratatea nu e o solutie, asa ca am acceptat sa imi arate cateva poze cu Michael dupa ce in prealabil mi-a spus despre el doar atat:”Nu bea, nu fumeaza si este un baiat de treaba. Tatal lui este preot”. Cand mi-a aratat prima poza cu Michael, primul lucru care m-a fascinat la el au fost ochii lui.

diana si michael

Avea in ochi o sclipire aparte, o puritate si ceva special…desi era numai o poza”, a povestit Diana pentru cancan.ro. Chiar daca l-a placut pe Michael, ea nu era foarte hotarata sa fac un pas inainte. ”I-am zis Irmei ca nu sunt sigura daca vreau sa il intalnesc, pentru ca, fiind o persoana publica, un wrestler atat de cunoscut in Finlanda, cu siguranta are pe langa el multe femei frumoase. Cand am ajuns acasa am intrat pe pagina lui de Facebook sa ma mai uit putin la pozele lui… Dupa cateva minute m-am decis sa ii scriu un mesaj”, isi aminteste acum romanca, amuzata de primii pasi timizi pe care i-a facut spre viitorul ei sot. ”Nu credeam ca imi va raspunde, si totusi a facut-o. In mesaj ii spuneam ca vreau sa il cunosc pe el ca simplu om, Michael, si nu pe starul StarBuck. Am inceput sa vorbim, despre viata in general, despre religie ( de fapt prima intrebare a lui cand am inceput sa vorbim a fost daca eu cred in Dumnezeu, el fiind foarte credincios). M-a fascinat modul lui de a gandi, maturitatea cu care vorbea si felul lui de a se exprima. I-am spus ca vreau sa ii aud vocea, i-am cerut numarul de telefon si l-am sunat. Atat de emotionata am fost incat imi tremura vocea. Asta a fost primul lucru de fapt care l-a fascinat pe el la mine. Vocea mea tremuranda si calda. Cateva zile mai tarziu el a plecat intr-un turneu in Germania si atunci a fost si prima data cand ne-am vazut la webcam”, ne-a mai impartasit tanara de 25 de ani. 

Diana l-a cunoscut pe Michael prin intermediul unei prietene si l-a placut din prima
Diana l-a cunoscut pe Michael prin intermediul unei prietene si l-a placut din prima

  Evident ca s-au placut din prima. Si asa a inceput totul. ”Mi-a cerut adresa mea de acasa, si cateva zle mai tarziu am primit un ursulet de plus si o felicitare din Hamburg. Pe ursulet l-am numit Buck si inca dorm cu el in brate, desi il am pe Michael langa mine in fiecare noapte. Dupa ce ne-am vazut la webcam m-am gandit la el toata noaptea…iar a doua zi de dimineata mi-am cumparat biletul de avion spre Finlanda ca sa il intalnesc”, spune Diana. Momentul intalnirii este fascinant, mai ales ca Diana i-a scris inainte de a se vedea fata in fata un mesaj care suna asa: ”Pana acum eu am fost cea care a facut primul pas. Eu ti-am scris si eu te-am sunat. Cand ne vom vedea e randul tau. Daca va exista acea chimie/magie intre noi atunci cand ne vom vedea pentru prima data, saruta-ma de indata ce ajung langa tine la aeroport. Daca nu, strange-mi mana amical si ramanem prieteni”. Eram atat de emotionata cand am ajuns incat imi tremurau picioarele”, isi aminteste ea. Cand l-a vazut, s-a pierdut! ”L-am vazut ca vine spre mine cu bratele deschise, m-a luat in brate si ne-am sarutat cateva minute bune…dupa care el a spus:” Hi, baby”. A fost un moment special. Pe data de 4 noiembrie 2012 i-am cunoscut parintii, care m-au placut enorm. Iar pe data de 8 noiembrie 2012, eram in fata casei, in masina, tocmai ne intorsesem din oras. Michael m-a strans tare de mana, s-a uitat fix in ochii mei si a inceput sa imi faca juraminte de iubire pe viata. ”Promit sa te respect, sa te iubesc si sa te onorez, promit sa fiu cel mai bun barbat pentru tine si sa ma straduiesc sa iti dau tot ce am mai bun pentru a te face sa te simti cea mai fericita femeie din lume.” I-am facut si eu juraminte, dupa care ne-am sarutat si am intrat in casa unde am inceput sa discutam despre o posibila casatorie. Michael spune mereu ca barbatii au in general o lista(imaginara) cu calitatile pe care si le doresc la o femeie. Si ca pana acum nu a intalnit nici o femeie care sa le aibe pe toate. Insa eu sunt prima femeie care are 10 din 10, si chiar mai mult”, povesteste Diana, extrem de fericita.

Viata langa un wrestler

A trai alaturi de un sportiv de performanta nu este simplu. Langa un wrestler, insa, e chiar ceva mai complicat. ”Nu este usor sa il vad ca vine acasa plin de vanatai sau cu dureri dupa fiecare meci sau chiar de la antrenamentele de wrestling. Are nevoie de mine sa il masez si chiar sa ma urc cu picioarele pe spatele lui de cateva ori pe saptamana. Dar si el imi face mie masaj, este foarte grijuliu cu mine si foarte protector. Desi in ring este un om dur, este ” o bestie”, acasa este un om sensibil si din cand in cand romantic. In urma cu cateva saptamani chiar mi-a pregatit o seara romantica cu lumanarele si uleiuri parfumate”, dezvaluie Diana cateva din momentele lor de rasfat. Cei doi se comporta deja ca un cuplu cu vechime si impart treburile casei. ”Gatim impreuna si facem totul in casa impreuna. Pentru ca este si cantaret, aproape in fiecare seara imi canta cate un cantec nou(voce si chitara). 

Diana si Michael se inteleg de minune si fac deja planurile de nunta
Diana si Michael se inteleg de minune si fac deja planurile de nunta

Pana acum a compus doua cantece pentru mine. Niciunul din ele nu a fost inca lansat, dar probabil vor fi in vara aceasta. Faptul ca este wrestler si aici in Finlanda toti il stiu imi ofera o anumita siguranta. Pentru ca atunci cand ies undeva singura sau cu prietenele nimeni nu are curajul sa flirteze sau sa se poarte urat cu mine.Sunt mandra de el si port foarte des tricouri cu numele lui pe ele, asa cum aveam si in pozele facute la meciul unde am fost ceruta in casatorie. De Craciun am primit foarte multe felicitari de la fanii lui de pretutindeni, in special din Canada si Japonia”, descrie romanca viata ei alaturi de un star finlandez de wrestling.

In Finlanda e frig si totul e scump

Diana s-a adaptat greu noii sale vieti in Finlanda. ”In primul rand este frig. Oamenii aici nu sunt atat de prietenosi, mai ales cu strainii.Evident sunt si exceptii, ca multi dintre prietenii lui Michael. Viata aici este foarte scumpa. Si este foarte greu sa gasesti un loc de munca, daca esti strain. Nu pot spune foarte multe despre viata de aici, pentru ca nu sunt de foarte mult timp aici ca sa imi pot face o parere despre Finlanda. Prima data am venit aici pe data de 30 octombrie 2012 si am stat doua saptamani, iar apoi am venit pe 26 decembrie. M-am mutat pentru Michael, nu am fost stabilita dinainte”, precizeaza ea. Cei doi vor sa faca nunta in acest an, in august sau septembrie. De fapt, vor fi chiar doua nunti, una pentru gasca lui de prieteni din Finlanda, a doua pentru familia si prietenii Dianei din Romania.

O cariera de succes

Michael Majalahti este considerat un ”pionier” al wrestling-ului in Finlanda. De origine canadiana, el este antrenorul principal si promoter-ul clubului Fight Club Finland, fiind totodata unul dintre cei mai apreciati antrenori de wrestling din tarile nordice. Michael a castigat mai multe campionate europene. 

Michael este unul dintre cei mai titrati wrestleri din Finlanda
Michael este unul dintre cei mai titrati wrestleri din Finlanda

Numele sale de scena sunt ”The Nordic God” (Zeul nordic), StarBuck sau ”The Canadian Rebel” (Rebelul Canadian). Pentru Michael, ringul si fanii conteaza atat de mult incat a cerut-o de sotie pe Diana chiar acolo, la finalul unui meci! 

Momentul cererii in casatorie, in ring, la finalul unui meci
Momentul cererii in casatorie, in ring, la finalul unui meci

Ea a acceptat si spectatorii au inceput sa aplaude, exact ca la un film cu final fericit.

Sursa foto: Jarmo Katila, Marko Simonen

Gina Artenie
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy:
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...