Poveste de dragoste scandaloasă! O fată de 16 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 51, căruia i-a făcut și un copil

Autor: A.N.
Publicat: 28/02/2020 | 22:33
Poveste de dragoste scandaloasă! O fată de 16 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 51, căruia i-a făcut și un copil

Poveste de dragoste scandaloasă! O fată de 16 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 51, căruia i-a făcut și un copil. 

Becca și Mark Keeley, din Gravesend, Kent, s-au căsătorit în 2018, la cinci ani după ce s-au cunoscut. El avea 51 de ani, ea 16 ani și s-au văzut prima oară la un eveniment la care Mark cânta alături de trupa sa.

Tânăra s-a îndrăgostit iremediabil de cel care avea să-i devină soț,însă, Mark nu credea în iubirea Beccăi și nu dădea prea mari șanse poveștii lor de dragoste.

„A fost foarte dificil la început, când mi-a spus că are 16 ani. Eu n-am crezut că relația noastră ar putea avea un viitor, dar ea și-a dorit asta. Mi-a tot spus că vrea să se mărite cu mine, iar eu am spus că nu se poate. Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu ideea că ea voia să se mărite cu mine, da am văzut în ochii ei că nu minte”, a spus Mark.

Într-un final, cei doi s-au căsătorit. La scurt timp, Becca a adus pe lume și primul copil al cuplului, o fetiță perfect sănătoasă. Rudele lui Mark nu mai vorbesc cu bărbatul și nu sunt de acord cu relația acestuia cu Becca. Cuplul, în schimb, are susținerea necondiționată a apropiaților tinerei.

”Trebuie să fac ce mă face fericită. Îmi place la nebunie faptul că are grijă de mine. Nimeni nu a mai avut grijă de mine așa cum o face el. Am încredere deplină în el. I-am spus lui Mark că atunci când va pleca, nu îmi voi reface viața cu altcineva. Îmi voi cumpăra pământ și voi avea acolo toți caii și câinii din lume”, a mărturisit Becca.

 

 

 

Citește și...