Poveste de viață fabuloasă. Inna trăiește acum în lux, dar în copilărie… Unde a locuit artista

Publicat: 26/04/2019 | 10:37

Numele INNA se află pe buzele a milioane de fani din întreaga lume, dar puţini știu numele din buletin și trecutul artistei. Alexandra Elena Apostoleanu trăiește acum în lux, dar, în copilărie, era o fată simplă din Mangalia.

Acum este super-sexy, dar în urmă cu mai mulți ani avea probleme serioase cu dantura și cu greutatea. Acum, deși nu a apelat la operațiile estetice, este o tânără frumoasă și dorită de mulți bărbați.

Inna deține un apartament în Barcelona și, pe durata turneelor, se cazează la cele mai luxoase hoteluri. În copilărie, locuia într-un bloc comunist din stațiunea Neptun, asta din cauza faptului că provenea dintr-o familie fără mari posibilități, anunță viva.ro.

Ulterior, a urmat cursurile Colegiului Economic din Mangalia și făcea naveta zilnic cu bicicleta. Apoi s-a angajat la o firmă de imobiliare, după care i-a cunoscut pe creatorii de hituri de la Play & Win. Nu a pornit singură la drum, l-a avut mereu alături pe Lucian Ștefan, fostul său iubit, care i-a fost și impresar.

Citește și...