Poveste devenită virală! Metoda inedită prin care un bărbat din Tulcea a scăpat de coronavirus

Publicat: 25/08/2020 | 22:28
Poveste devenită virală! Metoda inedită prin care un bărbat din Tulcea a scăpat de coronavirus

Povestea unui bărbat din Tulcea care a reușit să scape de coronavirus prin intermediul unei metode inedite a devenit virală! Rudele și apropiații lui au inventat câteva glume la adresa acestuia. Iar acum… și internauții se amuză pe experiența împărtășită de individ.

Citește și: N-a crezut nicio secundă în existența coronavirusului, dar acesta i-a răpus soția.:“Nu fiți necugetați ca mine”

Metoda inedită prin care un bărbat din Tulcea a reușit să spape de coronavirus

Un tulcean cu mult haz a dezvăluit tuturor metoda personală prin care a reușit “să scape” de virusul SARS-CoV-2 care a ucis până în prezent 820.047 de oameni la nivel mondial; iar bilanțul celor infectați a ajuns la 23.952.872. Revenind în România… la bărbatul din Tulcea… el și-a scos televizorul în stradă și l-a pus lângă un stâlp de electricitate, iar pe ecran a lipit o coală A4 pe care a scris următorul mesaj: “Aşa am scăpat de coronavirus!! Şi de Pro TV” – puteți vedea imaginea mai jos.

Desigur, cel mai probabil, televizorul vechi, cu tub, era stricat, iar proprietarul a decis să se despartă de el în acest mod haios… totodată, fiind sătul de dezinformările zilnice de pe unele dintre posturile de televiziune din România unde sunt transmise știri despre criza epidemiologică.

Nu rata: Se redeschid sălile de spectacole. Când putem merge din nou la teatru și film

Metoda inedită prin care un bărbat din Tulcea a reușit să scape de coronavirus © tulceanoastra.ro / Vasile Silivestru
Metoda inedită prin care un bărbat din Tulcea a reușit să scape de coronavirus © tulceanoastra.ro / Vasile Silivestru

Află și: Anunț înfiorător! România va depăși China la numărul de cazuri de COVID-19. Cât de repede se va întâmpla asta și ce predicții sumbre au fost făcute pentru luna viitoare

Gestul său a stârnit hohotele de râs ale tuturor trecătorilor, iar mulți dintre ei au imortalizat scena și au făcut publice fotografiile care acum sunt virale pe Internet. Una dintre poze a fost realizată în seara de duminică, 23 august, pe strada Plugarilor colţ cu strada Păcii, situată în municipiul Tulcea, a dezvăluit un internaut.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro