Poza care a devenit virală: ”Andy de la Puterea Dragostei sărutându-se cu o femeie însărcinată”

Publicat: 27/02/2019 | 17:47

O poză cu Andy de la Puterea Dragostei sărutându-se cu o femeie însărcinată a devenit virală. Fanii au fost șocați când au văzut imaginea. 

Pe paginile de fani ai emisiunii ”Puterea Dragostei” a apărut o poză care a pus multă lume pe gânduri. În imagine apare Andy care sărută o femeie gravidă. Sau cel puțin așa se credea inițial asta până când fotografia a fost analizată mai amănunțit. (CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE ANUNȚATE DE KANAL D. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA ANDREEI MANTEA, „PUTEREA DRAGOSTEI”)

Se pare că bărbatul din fotografia cu pricina este Mike Heiter, un concurent de la un show din Germania, alături de soția lui însărcinată. Asemănarea dintre el și Andy însă era izbitoare. Mai ales că ambii sunt tatuați pe brațe.

Mike Heiter, alături de soția lui

Mari, fostă concurentă la “Insula Iubirii”, primele imagini în care apare la “Puterea Dragostei”

Mari, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii”, era așteptată de multă vreme în cadrul show-ului de la Kanal D. Unii dintre participanți o cunoșteau deja pe blondă, alții, nu. La scurt timp după ce a pășit în casa de la “Puterea Dragostei”, ea le-a mărturisit băieților că are emoții. Bogdan, unul dintre concurenți, a fost cucerit de fosta participantă de la “Insula Iubirii”. El a încurajat-o și, ulterior, a declarat că blonda este foarte frumoasă. Mai mul, tânărul a creat deja o legătură cu Marinela Mavrodin și chiar i-a strâns mâna în mâna lui.

“Când Mari a intrat în casă era foarte tensionată. Este foarte frumoasă și are ceva al ei care m-a atras”, a spus Bogdan în cadrul emisiunii “Puterea Dragostei”.

Prezentatoarea Andreea Mantea le-a transmis concurenților de la “Puterea Dragostei” trebuie să o protejeze pe Marinela Mavrodin în cazul în care își doresc să stea cât mai mult în casă. Cei mai mulți au recunoscut că își doresc asta.

 

Citește și...