Fabulos! O fostă concurentă care a căzut în ispită la “Insula Iubirii” își caută jumătatea la show-ul “Puterea Dragostei”

Publicat: 19/02/2019 | 13:36

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii”, dar și pentru cei de la “Puterea Dragostei”! Una dintre fostele concurente care au picat în ispită în cadrul emisiunii care este filmată în Thailanda și difuzată la Antena 1 își caută jumătatea la show-ul care rulează la Kanal D.

Citește și: O vedetă de la Antena 1, primele imagini în care apare la “Puterea Dragostei”

Marinela Mavrodin de la “Insula Iubirii” își caută jumătatea la show-ul “Puterea Dragostei”

E oficial! După ce a acceptat și a picat testul iubirii alături de fostul partener, Marinela Mavrodin de la “Insula Iubirii” a decis să încerce din nou “să construiască” la acest capitol din viața ei – o poveste de dragoste sinceră din care să nu lipsească respectul. În prezent, ea poate fi urmărită la “Puterea Dragostei”, emisiune moderată de Andreea Mantea.

Citește și: Schimbări majore anunțate de Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea Andreei Mantea, „Puterea Dragostei”

Mari, așa cum îi spun apropiații, a participat la “Temptation Island – Insula Iubirii” alături de fostul iubit, Iulian Chiru. Relația lor nu era foarte bine sudată, astfel că tânăra a picat în ispită și, ulterior, și partenerul cu care a mers în Thailanda. “Stau cu Iuli de aproximativ doi ani şi cred că relaţia noastră e perfectă! Avem o mică chestie, nu comunicăm destul de mult, cât ar trebui”, a declarat anul trecut Marinela Mavrodin.

Deși Mari a fost sinceră în relația cu ispita masculină Cristi pe care a început-o pe platourile de filmare ale emisiunii “Insula Iubirii”, ei nu și-au continuat povestea de iubire după ce show-ul a ajuns la final. De asemenea, atât ea, cât și Iulian Chiru, fostul iubit, nu au dorit să se împace ulterior.

Citește și: Hannelore de la “Insula Iubirii” NU a divorțat de Bogdan. A explicat ce s-a întamplat, de fapt

Mari, fostă concurentă la “Temptation Island – Insula Iubirii”, alături de ispita masculină Cristi

Blonda sexy a pășit în casa de la “Puterea Dragostei” cu speranța și dorința că își va găsi sufletul pereche. Vă reamintim că semisiunea matrimonială se filmează în Turcia.

Citește și...