O vedetă de la Antena 1, primele imagini în care apare la “Puterea Dragostei”

Publicat: 19/02/2019 | 14:07

O fostă participantă de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, emisiune care începe în curând un nou sezon, a ajuns deja în casa show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”. Vedeta de la Antena 1 a fost primită foarte bine de băieții prezenți în emisiunea care se filmează în Turcia.

Mari, fostă concurentă la “Insula Iubirii”, primele imagini în care apare la “Puterea Dragostei”

Mari, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii”, era așteptată de multă vreme în cadrul show-ului de la Kanal D. Unii dintre participanți o cunoșteau deja pe blondă, alții, nu. La scurt timp după ce a pășit în casa de la “Puterea Dragostei”, ea le-a mărturisit băieților că are emoții. Bogdan, unul dintre concurenți, a fost cucerit de fosta participantă de la “Insula Iubirii”. El a încurajat-o și, ulterior, a declarat că blonda este foarte frumoasă. Mai mul, tânărul a creat deja o legătură cu Marinela Mavrodin și chiar i-a strâns mâna în mâna lui.

 “Când Mari a intrat în casă era foarte tensionată. Este foarte frumoasă și are ceva al ei care m-a atras”, a spus Bogdan în cadrul emisiunii “Puterea Dragostei”.

Prezentatoarea Andreea Mantea le-a transmis concurenților de la “Puterea Dragostei” trebuie să o protejeze pe Marinela Mavrodin în cazul în care își doresc să stea cât mai mult în casă. Cei mai mulți au recunoscut că își doresc asta. Adrian, care s-a împăcat cu Plușica, a spus că și-ar dori să o protejeze pe aceasta.

Citește și...