Hannelore de la “Insula Iubirii” NU a divorțat de Bogdan. A explicat ce s-a întamplat, de fapt

Publicat: 09/02/2019 | 09:44

Hannelore, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii”, a acceptat pentru prima dată invitația într-un platou de televiziune, după ce s-a aflat că ea și Bogdan Ionescu au divorțat. În timpul mărturisirilor făcute despre cum i s-a schimbat viața de când a participat la show-ul de la Antena 1, dar și despre mariajul și despărțirea de fostul soț, ea a făcut o afirmație care i-a surprins pe mulți.

Citește și: Hannelore de la “Insula Iubirii”, mărturisiri surpriză despre participarea la “Asia Express”! Vrea să facă echipă cu o divă cu forme voluptoase de la noi

Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Hannelore de la “Insula Iubirii”

Oficial, Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu nu sunt încă divorțați! Dezvăluirea-bombă i-a lăsat mască pe mulți dintre fanii celor doi. În cadrul interviului, blondina a explicat că procesul este unul anevoios, mai ales că, ea a pus mai presus de despărțire cariera sa.

Mai avem câteva lucruri de lămurit. Durează. Este un proces mai lung. Actele sunt în derulare. Sunt lucruri care mai trebuiesc clarificare. E un proces mai lung divorţul. Durează cam o lună. De împăcare cu siguranţă nu ne vom mai împăca. A durat ceva. A durat din cauza resentimentele şi părerilor de rău. Era greu de acceptat. Am ajuns la concluzia să mergem la notar, dar au fost alte priorităţi… cum ar fi jobul pe care îl am. Treaba asta este irelevantă, a declarat Hannelore Ulrich în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: Hannelore de la “Insula Iubirii” încă are sentimente pentru fostul soț. Gestul prin care s-a dat singură de gol

Vă reamintim că Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu, doi dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii”, au anunțat că au divorțat la câteva luni de la nunta pe care au făcut-o în mare secret, pentru că aceasta s-a produs când încă la TV era difuzată emisiunea, care a fost filmată în Thailanda.

Citește și...