Hannelore de la “Insula Iubirii”, mărturisiri surpriză despre participarea la “Asia Express”! Vrea să facă echipă cu o divă cu forme voluptoase de la noi

Publicat: 05/02/2019 | 17:14

A început numărătoarea inversă pentru “Asia Express” 2019, iar în așteptarea show-ului extraordinar de la Antena 1, cei din familia emisiunii “Insula Iubirii” au mărturisit că își doresc să participe și ei la următorul sezon care se va filma în țările asiatice. Printre cei care și-au exprimat dorința în acest sens se numără Cătălin, Meșter, Bogdan Ionescu și fosta soție a celui din urmă. Hannelore, una dintre tinerele care au acceptat provocarea de la “Insula Iubirii”, a dezvăluit cu cine vrea să meargă la competiția acerbă de la “Asia Express”.

Citește și: Hannelore de la “Insula Iubirii” încă are sentimente pentru fostul soț. Gestul prin care s-a dat singură de gol

Hannelore de la “Insula Iubirii”, mărturisiri surpriză despre participarea la “Asia Express”

Hannelore, fostă concurentă de la “Insula Iubirii”, a mărturisit într-un clip postat Instagram Story că își dorește să participe la “Asia Express” alături de Iasmina Halas. Blonda cu forme voluptoase este fosta soție a lui Cristian Damiuță. Totul a pornit după ce fostul soț, Bogdan Ionescu, a afirmat public că vrea să facă echipă într-un nou sezon de la “Asia Express” împreună cu Cătălin Meșter.

Citește și: Gina Pistol, regim draconic la filmările pentru “Asia Express” în Sri Lanka şi India

“Am tot văzut ultimele Story-uri ale lui Bogdan și da, îmi doresc să participe împreună cu Meșter Cătălin la «Asia Express». Însă, să nu uităm că sunt și eu o fire foarte competitivă și mi-ar plăcea să lupt împotriva lor cu Iasmina Halas”, a  spus Hannelore Ulrich în cadrul unei filmări urcată pe Instagram Story.

Într-o altă filmare postată pe aceeași rețea de socializare, frumoasa blondă a spus: “Iasmina, ce parere ai? Am face o echipa buna la Asia Express asa-i?”. Deocamdată, Iasmina Halas nu i-a oferit un răspuns public lui Hanne, fostă concurentă la “Insula Iubirii”. Un lucru e clar însă: cele două blonde focoase au deja susținători. Hannelore Ulrich a primit mai multe mesaje de felicitare.

Citește și: Surpriză la Antena 1! Cine a câștigat Asia Express 2019! Sunt mai bogați cu 30.000 de EURO

Noul sezon de la “Asia Express” va începe să ruleze la Antena 1 de duminică, 10 februarie, începând cu ora 20:00. Următoarele două ediții vor fi luni, 11 februarie și marți, 12 februarie, tot de la ora 20:00.

Citește și...