Pozele rușinoase postate de Mircea Badea cu Andreea Esca! Ce a văzut pe picioarele vedetei Pro TV

Publicat: 15/10/2018 | 10:41

Mircea Badea nu se dezminte și atacă pe toate fronturile. De data aceasta, cea care a căzut în plasa cunoscutului om de televiziune a fost Andreea Esca. Săgețile trimise de Badea către Pro TV se ”înfig” acum chiar în cea mai cunoscută prezentatoare a postului, celebra Andreea Esca.

Mircea Badea a postat pe ăagina sa de Facebook câteva capturi foto care scot în evidență o informație mai puțin plăcută pentru fanii Andreei Esca. Și, bineînțeles, nu putea lipsi un mesaj scris în stilul caracteristic lui Mircea Badea. Fără scrupule, fără rețineri, punct ochit, punct lovit.

”Oau! Tocmai a fost minunea la PROTV. Are un par stralucitor, dar nu pe cap ci pe picior.
P.S. Poate crede ca s-a schimbat Codul Penal si epilatul e ilegal?! Sau dupa referendumul lgbt urmeaza unul pentru „au naturel”?”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Rămâne de văzut dacă Andreea Esca va considera că trebuie să răspundă sau va merge mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi epilat. Pardon, întâmplat.

CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, REACȚIE DURĂ DESPRE REFERENDUMUL DE FAMILIE: “ERAM SINGURA PERSOANĂ CU CARE VORBISE ÎN ULTIMELE PATRU ORE“

”Sinistra asta!”, a spus Mircea Badea referindu-se la Andreea Esca

Acum câteva luni de zile, același Mircea Badea a declanșat un atac virulent la adresa Andreei Esca:

„Sinistra asa spunea clar acum șase luni: „Pare ireal, dar acestea sunt modificările aduse codului penal de PSD și ALDE chiar în aceste momente”. Sigur că era vorba doar despre amendamente propuse care oricum nu aveau nicio legătură cu ce spune sinistra asta. Una e să spui: „Coreea de nord înarmează nuclear”. Alta e: „Chiar acum către România se îndreaptă o rachetă nucleară trasă de Coreea de Nord. Unde mai pui că amendamentele propuse atunci sunt cele votate acum și n-au nicio legătură cu ce spune sinistra asta. Vorbim diseară în detaliu că m-am săturat de scris.

P.S: Da, PRO TV și Esca au făcut Fake News (…) Aceasta este emisiunea de aseara in care am dezosat o odioasa manipulare/minciuna/fake news marca PROTV/Andreea Esca.
Este o demonstratie minutioasa, meticuloasa. Din pacate, avem doar sunet. Asta e! Dar foarte relevant si asa.
Este absolut ingrozitor ca niste entitati media cu mult public de buna credinta se pot preta la astfel de monstruozitati. Oribil!”
, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, ATAC LA ADRESA UNEI JURNALISTE: „EȘTI GRASĂ ȘI PROASTĂ!”

Citește și...