Premieră în televiziunea din România! Au recunoscut că au făcut amor la emisiune: „Da, e adevărat”

Autor: N.D.
Publicat: 01/09/2019 | 12:26

Premieră în televiziunea din România! Au recunoscut că au făcut amor la emisiune, iar fanii au rămas șocați. 

Timp de o lună, Andy și Roxana au format un cuplu și au trăit o poveste de dragoste în casa ”Puterea Dragostei”. Relația lor mergea ca pe roate până în momentul în care Simina a aruncat bomba! Tânăra a dezvăluit că Roxana l-ar fi trădat pe Andy cu un alt bărbat. Mai exact ar fi fost vorba despre un concurent grec care participa la aceeași emisiune. (CITEȘTE ȘI: POZA CARE A DEVENIT VIRALĂ: ”ANDY DE LA PUTEREA DRAGOSTEI SĂRUTÂNDU-SE CU O FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ”)

Andy nu a putut să treacă peste trădare, iar la ieșirea din casă a făcut niște dezvăluiri uluitoare. Se pare că el și Roxana și-ar fi consumat idila chiar în casa ”Puterea Dragostei”, iar zvonurile au fost confirmate de Andy!

”A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată! A fost frumos, dar nu suficient pentru a putea să se consolideze o idilă, în care unul dintre noi voia atenție din partea tuturor, și știți bine la cine mă refer”, a spus Andy Adetu pentru wowbiz.ro!

De altfel, None, unul dintre concurenții eliminați, aparent prieten bun cu Andy, a devoalat toate intențiile lui Andy atunci când a aflat că Roxana joacă și la alte capete. (VEZI ȘI: PLUȘICA DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” A POZAT FĂRĂ HAINE!)

Eu am să spun adevărul! Să nu se supere pe mine, este prietenul meu, dar după ce a văzut că Roxana nu era ceea ce își dorește el, și se comporta dual, mi-a zis. ”Frate, mai stau așa în relație și apoi văd eu, poate mai intră în casă o fată care să îmi placă mie cu adevărat! Dacă nu…”, acestea au fost cuvintele lui și, sincer, l-am înțeles. Andy este un tip inteligent, trecut prin viață și prin golăniile astea ale vieții și a simțit că Roxana nu este ce îi trebuie lui în aceste momente”, a spus None pentru wowbiz.ro!

Citește și...