Plușica de la ”Puterea Dragostei” a pozat fără haine!

Publicat: 13/03/2019 | 17:22
Plușica de la ”Puterea Dragostei” a pozat fără haine!

Chiar dacă nu se mai află în casa dragostei, Plușica rămâne una dintre cele mai sexy concurente ale emisiunii ”Puterea Dragostei”. Frumoasa blondină a acceptat să pozeze în costum de baie, dovedind că nu degeaba și-a câștigat aproape 200.000 de fani pe Instagram.

Raluca Marina Gheorghe (20 de ani) s-a transformat într-o mică vedetă după participarea ei în emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Acum mă recunoaște lumea pe stradă. Nu m-am obișnuit cu asta”, a declarat Plușica pentru wowbiz.ro. În doar câteva luni ea a ajuns de la 1000 de urmăritori pe Instagram la peste 180.000!

Plușica susține că a rămas însă o tipă modestă, extrem de atașată de mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă. Părinții ei au divorțat pe vremea când ea era doar un copil și are doi frați vitregi după tată. Se descrie ca fiind bună la suflet, urăște minciunea și spune că îi place să spună mereu lucrurilor pe nume.

Complimentată de foarte multă pentru frumusețea ei, blondină a acceptat o ședință foto provocatoare în care a pozat fără haine!