Premieră la Insula Iubirii, sezonul 5! Ce s-a întâmplat în prima seară de când cuplurile s-au separat și au întâlnit ispitele

Publicat: 16/04/2019 | 23:01

Deși încă nu a început al cincilea sezon al emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii” s-a aflat una dintre premierele acestui show de la Antena 1. Totul s-a petrecut chiar  în prima seară de când cuplurile s-au separat și au întâlnit ispitele.

Citește și: Primul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 5, a pus punct relației rapid: “Cinci ani s-au spulberat în cinci ore”

Trei alarme spulberă fericirea în prima seară pe Insula Iubirii, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1! La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Citește și: Fabulos! Câți bani face Hannelore de la “Insula Iubirii”, după ce a participat la show-ul de la Antena 1

Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,  Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! La doar câteva ore de la sosirea în Thailanda, camerele surprind imagini incredibile, care ajung sub forma a trei alarme ce răsună în prima seară a concurenților pe Insula Iubirii și spulberă orice zâmbete sau urmă de fericire.

Citește și: Ele sunt ispitele de la Insula iubirii, sezonul 5! Emisiunea începe pe 22 aprilie la Antena 1

Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00 la Antena 1.

Citește și...