Fabulos! Câți bani face Hannelore de la “Insula Iubirii”, după ce a participat la show-ul de la Antena 1

Publicat: 12/04/2019 | 11:44

Hannelore Ulrich de la “Insula Iubirii” câștigă atât de mulți bani, încât poate să își îndeplinească aproape orice capriciu. După participarea la show-ul de la Antena 1, frumoasa blondă și-a rotunjit semnificativ veniturile datorită afacerilor pe care și le-a deschis. Deocamdată, ea nu și-a refăcut viața după divorțul de Bogdan Ionescu, unul dintre foștii participanți de la “Insula Iubirii”.

Citește și: Radu Vâlcan aruncă bombă cu 10 zile înaintea începutului noului sezon Insula Iubirii: “Cu toate că am ajuns la sezonul 5…”

Hannelore de la “Insula Iubirii”, creatoare de rochii de mireasă și patroana unei florării din Timișoara

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 și datorită trupului său de zeiță, sculptat în sala de antrenamente a școlii de dans pe care o deține în Timișoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și: Adevărul despre împăcarea dintre Bogdan și Hannelore: “Toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el”

“Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea” este mesajul scris de Hanne în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Citește și: Ele sunt ispitele de la Insula iubirii, sezonul 5! Emisiunea începe pe 22 aprilie la Antena 1

Acestea nu sunt singurele surse de venit ale focoasei blonde. În Timișoara, are o agenţie de animatoare pentru copii şi deţine o florărie, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente. În plus, pe agenda ei se regăsesc și evenimente private la care dansează, unde câștigă sume frumuşele de bani.

Citește și: Hannelore de la “Insula Iubirii”, mărturisiri surpriză despre participarea la “Asia Express”! Vrea să facă echipă cu o divă cu forme voluptoase de la noi

Vă reamintim că Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu, doi dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii”, au anunțat că au divorțat la câteva luni de la nunta pe care au făcut-o în mare secret anul trecut, pentru că aceasta a avut loc când, la TV, încă era difuzată emisiunea care a fost filmată în Thailanda.

Citește și...