Adevărul despre împăcarea dintre Bogdan și Hannelore: ”Toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el”

Publicat: 12/03/2019 | 18:27

Adevărul despre împăcarea dintre Bogdan și Hannelore a fost dezvăluit chiar de blondină. Tânăra a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește relația dintre ea și fostul ei soț. 

Hannelore și Bogdan au avut o relație cu năbădăi, după ce au participat la “Insula iubirii“, s-au căsătorit, iar la scurt timp, cei doi au decis să divorțeze. În ultima perioadă au tot existat zvonuri despre o posibilă împăcare între cei doi. Iar Hannelore a decis să spună adevărul gol-goluț despre relația pe care o are acum cu fostul ei soț. (CITEȘTE ȘI: CE ÎȘI DOREȘTE HANNELORE DE LA UN BĂRBAT: ”AR FI UN PLUS SĂ…”)

„E şi normal să rămânem în relaţii bune, nu crezi? Adică  am stat aproape opt ani de zile împreună. Trăim în acelaşi oraş, cum ar fi să nu ne salutăm? Nu mai comunicăm ca înainte, dar vorbim. Deocamdată nu, dar nu se ştie ce ne rezervă viaţa. Nu se ştie niciodată. Deocamdată nu se pune problema de nicio posibilă împăcare, pur şi simplu suntem într-o relaţie foarte bună. Da, ne-am întâlnit. Şi nu ne-am întâlnit singuri, ne-am întâlnit cu mai mulţi. De comun acord a fost şi despărţirea şi cred că dacă ar fi cazul, vreodată, de vreo posibilă împăcare, ar fi de comun acord şi asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toată viaţa mea şi toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el, pentru că a fost primul bărbat din viaţa mea”, a spus Hannelore la Antena Stars.

Hannelore a pierdut o sarcină

Toată lumea o știe pe Hannelore, dar puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Blondina a pierdut o sarcină! După ce au participat la ”Insula iubirii”, Hannelore și Bogdan s-au căsătorit. Din păcate însă mariajul lor a durat doar câteva luni și cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. În urmă cu câțiva ani, povestea lor de dragoste era una ca-n filme. Hannelore și Bogdan se iubeau necondiționat și se gândeau serios să facă un copil.

Pe vremea în care locuiau împreună și voiau să devină părinți, Hannelore a pierdut o sarcină. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE HANNELORE & BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”: ”S-AU CERTAT RĂU DUPĂ CE…”)

„În urmă cu câțiva ani, după ce ne-am mutat împreună, ne-am pus problema să avem un copil. A pierdut atunci o sarcină”, a spus Bogdan la Xtra Night Show.

Citește și...